Nädalavahetusel sattusid Nigulas ja Taeblas mehed rünnaku ohvriks

4. septembril teatati politseile, et Nigula kandis kortermajas lõi seni tuvastamata mees 63-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

5. septembril sai politsei teate, et Taebla alevikus ründasid seni tuvastamata isikud 49-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
En.
2 aastat tagasi

Halb uudis! Lugedes eeldasin, et napsisõbrad poksisid omavahel nagu tavaliselt. Aga nüüd pekstakse maakohas, kus iga võõras nägu peaks andma põhjust kulmukergituseks, kohalikke tundmatute gastrolööride(?) poolt. Või hoopis isikute poolt, keda ei julgeta täpsemalt nimetada?

Läänemaa omakohus
2 aastat tagasi

Kui haapsalu ment võib kellegi surnuks lasta ss inimesed võtavad õppust ning teevadki järgi nii et paras kes said ja kuss lääne elule

Pamp
2 aastat tagasi

Pole ju karistusi ja pätid teavad seda ja teevad, mida tahavad. Eelmisel nädalal oli kohus, kus 21aastane nolk lõi Tallinnas vanalinna baari ees kahe rusikalöögiga 39a-se apteekri surnuks. Karistuseks 5 kuud reaalset istumist. Ka meil mudalinnas võid öösel noortekampade käest korraliku koslepi saada. Tambivad vaeseomaks ja karistuseks hoiatus.

millal
2 aastat tagasi

lõpuks meestele turvakodu luuakse, õudne , mis toimub

Hmm
2 aastat tagasi
Reply to  millal

Kallaletungid pakuvad nalja või? Ei tohiks

Liisi. R.
2 aastat tagasi
Reply to  millal

Taebla Angela punt on suureks sirgunud. Kes kinnimajast väljas kes muidu luusimas.

Ei saa aru
2 aastat tagasi

Mis toimub? Mingi krdi geto v?