Taivo Leesment ärgitab Haapsallu meeste kuuri asutama

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Taivo Leesment teab, et kaks aastat tagasi asutatud Tartu meeste kuur on hästi vastu võetud. Foto Urmas Lauri

Tartust sünnilinna tagasi kolinud Taivo Leesment kutsub Haapsalu mehi üles asutama siin Tartu Meeste Kojaga sarnast organisatsiooni.

Tartus loodi meeste koda Austraalia organisatsiooni Men’s Shed (Meeste Kuur) eeskujul kaks aastat tagasi. Leesment oli toona Tartus organisatsiooni asutamise juures. Vahepeal ka Suure-Jaanis ja Prantsusmaal elanud Leesment on nüüd tagasi Haapsalus ja ärgitab siin mehi oma kuuri looma.

Eelmisel nädalal riputas Leesment näoraamatu Haapsalu & Läänemaa gruppi postituse, kus kutsus inimesi kaasa mõtlema, kas Haapsalus oleks vaja rajada avatud puutöökoda. „Eeskujuks ja näiteks on Tartu Kuur,” selgitas Leeesment. Esimese kokkusaamise ajaks pakkus Leesment välja pühapäeva, 5. septembri kell 13. „Viieristil, Suur-Mere 12, aga koht võib muutuda, mõtlen ka kultuurimaja peale,” ütles ta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Raivo
2 aastat tagasi

Esimest korda vaatan Lääne Elu lehte ja kohe nii asjalikud kommentaarid ☹

Vares
2 aastat tagasi

Kuuri taga on hea õlut rüübata…

Siiboja
2 aastat tagasi

Ole hea , mine tagasi , kust tulid .

aga
2 aastat tagasi

meie elu käib garaazis