0

Ebakindlalt alustanud Kanepi edenes USA lahtistel teise ringi

Lääne Elu

info@le.ee

Kaia Kanepi. Foto: tenniseliit
Kaia Kanepi. Foto: tenniseliit

Esmaspäeval alustati aasta viimase suure slämmi turniiri, USA lahtiste meistrivõistluste põhitabeli kohtumistega ning kohe tuli väljakule ka Eesti teine number Kaia Kanepi (WTA 70.), kes edenes teise ringi.

Eestlanna läks avaringis vastamisi 31. asetuse saanud Julia Putintsevaga (WTA 33.), kirjutab Postimees.

Kesiselt alustanud Kanepi pani lõpuks ikkagi enda paremuse maksma ja eestlanna võidunumbriteks olid lõpuks 2:6, 7:6, 6:2.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz