Olen pensionär ja nüüd juba aastakese Haapsalus elanud. Hea söök ja jook on minu lemmikud.
Olen küpsetanud roastbeefi, seganud Waldorfi salateid ja keetnud kuulsat härjasabasuppi, rääkimata juba sadadest kokkusegatud kokteilidest. Haapsalus elatud aasta jooksul olen külastanud enamikke kohalikke söögi- ja joogikohti ning tundnud nii rõõmu kui ka kerget tõrget. Inimeste maitsed on küll erinevad, kuid hea ja vähem-hea suhtes kehtib üldine arusaam. Kuidas on siis lugu Haapsalu söögikohtade maitsetega?
Nägu selline, nadu sai Hea söök ja jook on minu lemmikud tasuta
Haapsalu tööinimese söök on keedukardulas jahukördiga, joogiks kraanivesi või palgapäival Bock või Taurus
Teele,Latern ja Nurme on kohad,kus normaalse raha eest maitsva kõhutäie saab. Võib-olla ka mujal,aga mulle on aastate jooksul need meeldima hakanud…🙂
Söögiga on Haapsalus hästi. Jookide tundmises ja kokteilide valmistamises on kahjuks kirjutajal õigus ning see ei kannata paljudes asutustes absoluutselt kriitikat.
Paralepas pakutav hommikune toiduvalik jätab tervislikkuse möttes palju soovida.
Minge külastage Ida- Virumaad siis saate aru, et Haapsalus on söögikohad väga head.
Me ei ela ida virus ja soovime siin oma Haapsalus head maitset normaalse hinnaga
Nurme ja Teele ning Laterna on kus süia saab lihtinimene..
Ülejäänud on kõnts…
Kastani soe lett on ka väga hää, kus saab kaasa osta
Samamoodi COOP soojad letid head
no ei ole ikka küll kohe kõnts, kui pole sulle ja mõnele veel mokkamööda!
Nii ikka väga inetu öelda 🙁
Mulle endale meeldib ka muidugi Laterna, Teele ja vahel Näksi ning Talumehe kaa 😀
Söögid – joogid väga hääd !
Kool toodab küll kokki ja kelnereid, aga keegi neist nii halva mainega toidukultuuriga linna jääda ei soovi 🙁
Pooled kokad on isehakanud, nagu enamik ettekandjaid. Koolitusi tööandjad ei raatsi korraldada, nii ongi tulemuseks keskpäraste kohvikute pealinn 🙂
sul Baarmen kehv tuju. Sega omale ka üks koks, läheb lõbusamaks.
Kevadel oli ju kuulutus: “Võtame tööle koka, väljaõpe koha peal.”
Järgmises kuulutuses võiks olla teadaanne, et soovitame meie toidukohta eriti näljastele külastajatele, sest tühi kõht on kõige parem kokk.
Etskae, degustaator ja kokteilisegaja.Kui hoby on nagu töö, ja töö on nagu hoby, siis on tõesti rõõm elust, mis pildiloleva mehe näost kohe välja paistab. Mina pelgan sellist harrastust, sest mõni ärritunud söögikoha omanik võib Saagimi Anu kombel tordi näkku lüüa, öeldes, et mis kinni ei jää, saab kinni löödud.
Tark õpib, loll loobib tordiga