Haapsalus sõitis auto ülekäigurajal jalakäijale otsa

Lääne Elu

info@le.ee

Esmaspäeval kell 16.30 oli Haapsalus Tallinna mnt ja Kase tänava ristmikul liiklusõnnetus, kus 25aastane mees sõitis sõiduautoga Volkswagen Passat otsa ülekäigurajal sõiduteed ületanud 40aastasele naisele.

Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
28 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ats
2 aastat tagasi

Ma kunagi hästi noores eas,pakkusin välja idee,Olen seda hiljem 30 aasta jooksul vahel näinud vilksatamas siin-seal.
Idee oli imelihtne. Kõigile autodele tuleb paigaldada esimene pidurituli. Pakkusin,et see võiks olla pisike ja roheline. Jalakäija näeks kohe,kas auto pidurdab või mitte.
Olen kuulnud jaburaid ja natuke vähem jaburaid selgitusi,miks seda ei saa teha. Mõistlikku selgitust pole siiani kuulnud. Äkki keegi on ?

haaps
2 aastat tagasi

Autos sõitis Haapsalu jalakäijal ülekäigurajale otsa

Autojuht
2 aastat tagasi

Huvitav, miks kõik ülekäigurajad ehitatakse just sinna, kus on kõige tihedam liiklus ja jalakäijad niigi ületavad massiliselt sõiduteed. Ülekäigurajad tuleks ehitada just sinna kus liiklus on väike.

täis taun
2 aastat tagasi
Reply to  Autojuht

ehitatakse sinna kus ka jalakäijatel oleks kõige parem, st kohtadesse kuhu rohkem asja mitte kuskile suvalisele kõrvaltänavale. ega jalakäija kannatama pea sellepärast et autosid palju on

pinn
2 aastat tagasi
Reply to  täis taun

Inimesele, kes ei mõista “uumort” tuleb anda puue!

Jaan
2 aastat tagasi

Tean oma kauaaegset sõpra. Kui temal veel lube ei olnud küll siis kirus neid autojuhte peaaegu ükski ei osanud sõita tema arvates.Kui sai load ja ostis auto oli jutt vastupidine, jalaliikujad olid kõik igavesed oinad, küll tulid ootamatult teele, küll ei seisnud õiges kauguses ja nii edasi.
Nii, et mia arvan olgem ikka kõik üksteisele nähtavad ja ärgem ajagem oma eesõigust taga.Nii jõuame kõik ilusasti kõnnitud ja sõidetud.

poh
2 aastat tagasi

jalakäijate sillad ka ehitada kui juba ehitused käivad kuna siin pole vist ei juhtidel ega jalameestel silmi

Tom naabermajast.
2 aastat tagasi

Kõigil on ÕIGUSED,aga mida sa raisk selle ÕIGUSEGA kirstus peale hakkad??? Vaata,MÕTLE,veendu…

Autoremont Kõks
2 aastat tagasi

kas autol oli vigastusi ka või?

Uued Uudised
2 aastat tagasi

UU : Skandaalse Indrek Tarandi töölevõtmine näitab PortoRollo valitsuse ja selle välisministri mannetust.

no kuule
2 aastat tagasi
Reply to  Uued Uudised

Mis puutub sellesse teemasse ministeerium ja Tarand.

oeh
2 aastat tagasi

kelle iganes süü see oli peab alati tõdema et jalakäia on nõrgem pool. noh, saab see isik, olgu lihtsalt õnnetus või paadunud huligaan ja roolijoodik, ehk haiglakulusid maksta, kopsaka trahvi ja võibolla peab need 2 tingimisi aastat ka pudelist hoiduma. raha teenitakse tagasi aga kes on eluaeg ratastoolis või hullemgi on jalakäia

viloloog
2 aastat tagasi
Reply to  oeh

Jalakäija on see sõna!

Kuli
2 aastat tagasi

Noored tolkamid lihtsalt kihutavad ja ei suuda kuidagi jalatalda vajutamata jätta. See käib eriti ka noorte tibide kohta. Siis pole ime, et viimasel hetkel suure hoo pealt pidurdatakse. Vanad oinad jällegi ei näe ja ei reageeri. See nende poolt tüüpiline, et alles ülekäigu rajale jõudes pidurdatakse jalakäija peaaegu kapotil vedelemas. Seejärel, et tagasi anda sõidetakse ootamatult edasi, nii, et, kui ei jõua eest ära hüpata, oled rataste all. Ka tüüpiline olukord Haapsalus pimedal ajal, kui ühes reas sõiduk peatub ennem ülekäigurada, et jalakäija mööda lasta, siis kõrvalt rajalt vuhiseb sõiduk poh…ilt üle ülekäigurada.

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  Kuli

Jalakäija peab veenduma, et talle eesõigus antakse ikka. Väga palju kordi on ilma vaataõata sebrale astutakse, eesõigus ikkagi.

Pamp
2 aastat tagasi
Reply to  Agu

Kuli , paned jooki juba või

palju erinevat
2 aastat tagasi
Reply to  Kuli

Talitse ja rahune! Ühes vanuses on Sul tolkamid, teised jälle oinad, mis vanuses siis sõita tohiks Sinu arvates? Nii sõitjaid kui jalakäijaid on igasuguseid ja igas vanuses. Tähelepanelik tasub olla ja mitte üldistada ja sildistada.