2

Läänemaale lisandus täna üks nakatunu

Avatar

Andra Kirna

andra@le.ee

Testimispunkt Rannarootsi keskuses. Foto: Urmas Lauri

Viimase ööpäeva jooksul v analüüsitud 4447 koroonaviiruse testist oli esmaseid positiivseid 203 – 4,6%. Ööpäevaga lisandunud nakatunutest 79,3% olid vaktsineerimata ja 20,7% lõpetatud vaktsineerimiskuuriga. Haiglaravi vajavatest patsientidest 82,3% on vaktsineerimata.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 82 inimesel. Harjumaa uutest nakkusjuhtumitest 51 on Tallinnas. Tartumaale lisandus 20, Saaremaale 19, Võrumaale 15, Pärnumaale 14, Põlvamaale ja Valgamaale 13, Jõgevamaale 7, Ida-Virumaale ja Raplamaale 3, Järvamaale ja Viljandimaale 2, Läänemaale 1. Hiiumaal ja Lääne-Virumaal uusi nakkusjuhtumeid ei tuvastatud. Üheksal juhul rahvastikuregistris elukoht puudus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Riina
Riina

Näed siis, vaktsineerimatute seast on rohkem koroona positiivseid ja ka haiglas on rohkem vaktsineerimatuid. Kähku kõik vaktsineerima! Elu ise näitab, et vastastel ei ole õigus, nende süül ei saada koroonast iialgi lahti. Olgem terved!!!

Reelika.
Reelika.

Uskumatu?

wpDiscuz