Nädalaga sai Haapsalus kaitsesüsti üle 200 inimese

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Läänemaa haigla õendusjuht Marju Lepmets oli üks esimesi Läänemaal, kes vaktsiinisüsti sai. Foto: Malle-Liisa Raigla

Läänemaa haigla õendusjuht Marju Lepmets oli üks esimesi Läänemaal, kes vaktsiinisüsti sai. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu taastusravi- ja Läänemaa haiglas sellest nädalast avatud vaktsineerimiskabinetis sai viie päevaga kaitsesüsti üle 200 inimese, võimekus kaitsesüstida oleks aga suurem.

Haapsalu taastusravihaigla juht Kadri Englas ütles Lääne Elule, et vaktsineerimine on kulgenud oodatust rahulikumalt. Teisipäeval ja neljapäeval sai kaitsesüsti kokku 60 soovijat – 50 registreeris ette ja kümmekond tuli registreerimata. Viimased täitsid tulemata jäänud registreeritutest tekkinud augud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
maestro
2 aastat tagasi

Lamemaalased on alati wastalised
tervele mõistusele!

aga
2 aastat tagasi

võtke paratsetamooli infoleht ja lugege kõrvalnähtudest…..ja sellegi poolest tarbime me igasugu valuvaigisteid .

misasja
2 aastat tagasi
Reply to  aga

paratsetamool!!??

Ikka teosammul.
2 aastat tagasi

Tegelikult oleks võimalik et sama hulk inimesi vaktsineeritaks ära 1 päevaga ja tempo oleks normaalne.

Mina arvan, et...
2 aastat tagasi

inimestel on liiga suur hirm selle vaktsineerimise ees. Tegelikult on vaktsiinid ju kaitsenud meid juba titest peale. Paljud mürgitavad ennast iga päev rohkem kui see üks vaktsiinisüst.

Hmm huvitav
2 aastat tagasi

Kuidas sa inimene tead, et see vaktsiin siis mürgine pole. Alles tulemusi ju lahatakse. Pole ju aastatki veel olnud kasutusel. Milleks sellist väljamõeldist kirjutada, et pole mürgine ja lapsepõlv!? Lapsepõlve vaktsiinid ma arvan olid siiski aastakümnetega välja töötatud, mitte mõne kuuga, on nii!?

Teadlik
2 aastat tagasi

Vst ei tea, kui nüüd lahkamised on näidanud mida vaktsiin organismiga on teinud, siis ei ole enam päris kindel selles. Pealegi, see, et te pole meediast lugenud kui paljud on surnud otseslt peale selle süsti saamist, ei tähenda see seda, et jäädavaid kõrvalnähtusid ega surmasid poleks. Siin pile hirmutundega midagi pistmist. Statistika on olematu ja see teeb ettevaatlikuks. Ja tänase päeva seisuga, mis seal maailma esirinnas vaktsiinisaanute maal Israelis siis nüüd toimub, kõiki peab testima hakkama uuesti. Segane värk ühesõnaga.

Helle.
2 aastat tagasi

Ikka veel nii palju süstimata. Juba aasta mul varsti möödas.

Pook
2 aastat tagasi

Ei hakka oma keha igasuguste mürkidega rikkuma. Meie poisid faktsineerime end iga päev alates hommik kl 10-st ja kõik terved.

misasja
2 aastat tagasi
Reply to  Pook

jälle!!!?