Opositsioon umbusaldas Lääneranna vallajuhte

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääneranna vallavolikogu opositsioon avaldas vallajuhtidele neljapäeval umbusaldust isekeskis: 21 volinikust oli kohal kümme.

Lääneranna vallavolikogu opositsioon avaldas vallajuhtidele neljapäeval umbusaldust isekeskis: 21 volinikust oli kohal kümme.

Umbusaldusavaldusele Lääneranna volikogu esimehe Rait Maruste ja vallavanema Andres Hirvela vastu kirjutas alla 11 volinikku 21st.

Opositsioon andis umbusaldusavalduse sisse neljapäeval Lääneranna volikogu erakorralisel istungil, mille kutsus kokku Lääneranna volikogu aseesimees Vallo Kappak (Lääneranna valimisliit). Koalitsioon eesotsas Marustega (Nelja Valla Ühisjõu valimisliit) ja Hirvela kohale ei tulnud.

Nii lugeski opositsiooni liige Arno Peksar umbusaldusavalduse ette oma liidukaaslaste ees, keda oli temaga kokku kohal kümme. Opositsiooni liige Andri Annerviek puudus teadmata põhjusel, kuigi umbusaldusavaldusel tema allkiri on.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mati Põdra
2 aastat tagasi

Ei umbusaldanud ju, andsid alles avalduse, kusjuures koosolekul, mis polnud legitiimne.

Karma
2 aastat tagasi

Ise läksid Läänemaa alt välja, Pärnumaa alla. nad ei hakkagi iilalgi klappima.

Kah asja
2 aastat tagasi

jaburajakirjanik, ühest identse pealkirjaga kirjatükist jäi väheks? Oma rumalust olete Nõva teemadel juba piisavalt näidanud, äkki aitab?

Naabri Valve
2 aastat tagasi

Tundub, et see tsirkus jätkub kuni valimisteni välja. Vallarahva huvides see võitlus küll ei ole aga ega nad vist seda tahagi teha. Nagu sai juba arvatud, et peale valimisi on volikogu koosseis nagunii teistsugune. Tuleb senikaua veel kannatada…

Arvos
2 aastat tagasi

Head teed!