25

Läänemaale lisandus kuus nakatunut

Lääne Elu

info@le.ee

Koroonatestimise telk. Foto: Andra Kirna
Koroonatestimise telk. Foto: Andra Kirna

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 8796 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 246, mis moodustab 2,8% testide koguarvust. Ööpäevaga lisandunud nakatunutest 72,4% olid vaktsineerimata, 9,3% pooleli vaktsineerimisega ja 18,3% lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 98 inimesel. Harjumaa uutest nakkusjuhtumitest 74 on Tallinnas.

Tartumaale lisandus 35, Pärnumaale 22, Ida-Virumaale 13, Võrumaale 12, Saaremaale 11, Valgamaale 8, Jõgevamaale ja Põlvamaale 7, Läänemaale, Lääne-Virumaale ja Raplamaale 6, Järvamaale 4 ja Viljandimaale 3. Ainsana ei lisandunud uusi nakkusjuhtumeid Hiiumaale. Kaheksal juhul rahvastikuregistris elukoht puudus.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 194,6 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 5,4%.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 8 uut COVID-19 haigusjuhtumit, haiglaravi vajab 53 patsienti, neist 88,7% on vaktsineerimata. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 64 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 35 inimest (66%). Surmajuhtumeid ööpäeva jooksul ei lisandunud.

Ööpäeva jooksul manustati 6755 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 662 865 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 577 782 inimesel. Üle 70-aastaste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 69,8%. 70+ vanusegruppi on üle 65% vaktsineeritud kõikides maakondades, välja arvatud Harjumaal (64,5%) ja Ida-Virumaal (43,7%).

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
No nii..
No nii..

Aga minu südamesoov peale Uuemõisa konsumis käimist,kaubakärude lohakile jätmist,avaliku peldiku otsimist,vaktsineerimise kutse kustutamist,Haapsalu Posti tänava külastamist,Posti tänava puude meenutamist jääb ikka see,et Kersti Kaljulaid jätkaks Eesti Vabariigi presidendina.

komissar paio
komissar paio

Sa oled ju Koluverest jooksus ka …..

tõeline mees
tõeline mees

Nonii nonii nonii,vaata mind..
Ma tean sind-sa oled see tõeline mees, Bläck Rokit,kes tegi peedist pesumasinale trumli. Täitugu kõik su soovid.

Marika Meier
Marika Meier

Jama

Nojah, aga
Nojah, aga

Mina ennast veel vaktsineerida ei saa. Pole matuste jaoks raha kogutud, kui midagi peaks juhtuma peale vaktsiini saamist, siis kes mind matab? Viirust ma praegu ei karda, püsin aias ja kuller toob söögi värava taha.

mees metsast
mees metsast

Mina pensionär ka linna ei sõida praegu üldse . Mul kodust pood 9km kaugusel, seal harva kui samaaegselt peale minu veel mingit rahvast vooriks.
Mul kõik siin ära tehtud ja ise ka terve, kommunikatsioon toimib – pole linna asja. Elan elu lõpuni muredeta.
Õhtuti vaatan üheksaseid uudiseid ja itsitan pihku kui põhjust.

Vohh!!!
Vohh!!!

Vot see on motiveeriv ja positiivne tekst kirjutatud! Sellise inimese positiivsete energiavõngetega ei tee ükski viirus midagi paha tema tervisele, kui isegi peaks tahtma külge hakata!

kas keegi
kas keegi

on suremata jäänud, et pole matuste raha?!

Nojah, aga
Nojah, aga

Jutt on matmisesr mitte suremisest. Iga mees maksab oma matused ikka ise onju!

Elu ongi ohte täis
Elu ongi ohte täis

Aias on ka ohtlik olla. Puu oks võib pähe kukkuda või puuk hammustada.

Minul on
Minul on

Puugitõrje tehtud omal aias, elavhõbeda pulbriga. Ei ole nüüd terve hooja ühtegi putukat.

Siiboja
Siiboja

Loodame , et COVIT 19 saab sind kätte varsti

Minul on
Minul on

Oi kui õel. Teisele halva soovimine toob endale lõpuks häda kaela, kas sa ei teadnud seda?

arvamus
arvamus
Vahel kirjutame midagi, mis on pärit mingist raamatust või avaldatud artiklist, arvates et teisedki on seda samuti näinud. See sõnum, mida kirjutaja kirjutas, on minu mäletamist mööda Viroloogi või teadustöötaja Andres Meeritsa ühest artiklist pärit. Kui ma seda lugesin, siis ehmatasin ka korraks,et kuda nii võib…aga kui inimene tunnetab, et see pole isiklikult talle suunatud, vaid põikpeadele, kes vaktsineerimisse ei usu,siis rahuned ajapikku maha. Seega, ära võta seda endale suunatuna, vaid äkki on kirjutajalgi see lihtsalt meelde tulnud, arvates, et teisedki teavad millest jutt…aga kui aru saab, et lugeja ei jaga ööd ega mütsigi, siis ahmib meeleheites õhku nagu kuivaletõmmatud… Loe rohkem »
Hmm
Hmm

karskus elunormiks!

Kurb
Kurb

Nii joogafestival kui ka bluus on jätnud Läänemaale “positiivse” jälje 😐🤔

Kodanik
Kodanik
Tundub jah et miski on oma jälje jätnud. Eriti just Uuemõisa Coopis on kari invaliide poodlemas. Kas tõesti ei suuda käru lükata sinna kus selle koht on? Kaubamajas ka täna nägin üht prouat parklast tulemas käruga ja nii kui poe uksed avanesid lükati käru lihtsalt sisse keset vahekäiku ja kõnniti minema. Kui oleks tulnud lapsekäruga või ratastooliga inimene? Ausalt ma varsti hakkan neid sõimama. Mina viin alati käru ära vahet pole kui kaugele ma seda vedama pean. Viimasel ajal on väga tihti Uuemõisa Coopis kärud otsas. Siis vahid ringi, et mis värk on. Kärud vedelevad kõik igal pool laiali või… Loe rohkem »
WTF
WTF

kohutav millised asjad kotivad. Elus on ikka nii krdi igav või? Mida sa pirised, mine kirjuta kaebuste raamatusse, las teenusepakkuja korraldab selle ära. Mis siia tuled lolliks end tegema.

Gennadi
Gennadi

See märkus tee Lunevile. Linnas poed ise korjavad jooksvalt kärusid koguaeg kokku. Meil kokkuhoid.

N61
N61

ja see õigustab ülbet, lohakat läitumist?

Teadlik
Teadlik

Rahaga käru avamine lahendab mõistatuse

Elisa
Elisa

nõus.

Oot misasja
Oot misasja

Vaktsiini kõrvalmõjud? Kirjutate artikli teemast ju täitsa mööda? Jälgige ennast, kui sümptomid ägenevad, pöörduge arsti poole!

maestro
maestro

Hiiumaa on tervete inimeste saar.

Chr
Chr

See pärast praamiliiklust seal saboteeritaksegi…

wpDiscuz