Galerii: Erki Meister avas kodulinnas näituse

Elen Freivald

elen@le.ee

Fotod: Elen Freivald

Täna kell 14 avas maalikunstik Erki Meister Haapsalu kunstikooli galeriis näituse “Kuldne”, kus tavapärasele maalikunstile oli põimitud mitmesuguseid tehnikaid. Avanäitust oli külastama tulnud mitukümmend huvilist.

Kuigi ilm tõotas terve päev hall ja sajune tulla, kanntas keskpäeval veel õues ilma vihmavarjuta olla ning Meister esitas enne näitusesaali minekut koos lastega mõningad muusikalised etteasted.

Peale pisietendust ütles meister naljatades: “Ma ei hakka kedagi eraldi tänama, sest nii paljusid tahaks tänada, aga aitäh teile kõigile!” Oma tänuavalduse andis nii lille kui sõnadega üle ka kunstikooli õpetaja Indrek Jets.

Seejärel suunduti muusika saatel kunstikooli, et saada osa Meistri unikaalsetest teostest.

Meistri näitus “kuldne” on kunstikooli galeriis nähtav 22. augustini.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments