0

Parvlaev Tõll peaks Virtsu-Kuivastu liinile naasma 10. augustil

Avatar

BNS

Tõll. Foto: Urmas Lauri
Tõll. Foto: Urmas Lauri

Parvlaev Tõll lahkus täna keskpäeval BLRT laevatehasest ja suundub Vanasadamasse, kus jätkub intsidendiga seotud seadmete kontroll. Juba viie päeva pärast peaks parvlaev liinile naasma.

TS Laevade juhatuse liikme ja laevandusvaldkonna juhi Guldar Kivro sõnul on parvlaeva Tõll välised parandustööd tehtud ning järgnevad laeva katsetused. “Tõllule pandi uus ramp ning uued visiiri hüdraulilised silindrid, vahetati osaline umbreeling ja testiti visiiri funktsionaalsust. Lisandusid metallitööd, puhastamine ja värvimine. Oleme BLRT-le tänulikud kiire ja korraliku töö eest.”

“Tõll sõidab Vanasadamasse, kus jätkatakse tarkvara vea otsinguga ning intsidendiga seotud seadmete kontrollimisega,” lisas Kivro.

Parvlaevaga Tõll juhtus 21. juulil Kuivastu sadamas tehnilise rikke tõttu õnnetus, kus kokkupõrkes sadamakaiga said viga nii laev, sõidukid kui ka sadam. Tehnilise rikke täpsemaid põhjuseid uuritakse edasi Vanasadamas.

Praeguste plaanide kohaselt asub laev taas Virtsu-Kuivastu liinile 10. augustil.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz