Pealtnägija Haeska tulistamisest: kes ligi läks, sai vastu hambaid

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
123 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Külaline
2 aastat tagasi

Minu jaoks politsei tegi oma tööd. Otsustav reageerimine vastavalt olukorrale. Asi lihtne ju.

Läänlane
2 aastat tagasi

Lugedes Siinseid kommentaare tõusevad ihukarvad püsti ja nutt tuleb peale ,kui vastikud inimesed siia ikka kokku on tulnud. Aga eks sellised sapiloopijad ongi ainult kommentaariumites.
Lausa piinlik.

kahe p3rssega liberastid
2 aastat tagasi

samad eestlased kes nutavad ja kisavad kui üle lombi mõni neeger maha lastakse on samad kes praegu mente kiidavad

Huvitav
2 aastat tagasi

kuidas te seda teate, kes kiidab ja kes mitte?

väikehaapsallane
2 aastat tagasi

Tänapäeval on kõik segi nagu pudru ja kapsad. Liberaal võib olla maskivastane või pooldaja, puudelangetamise poolt või vastu. Eriarusaamu külvatakse ühte perre päevapealt x-teemal. Nii ei teagi varsti, mida enne valimisi oma saadikukandidaadilt küsida, et ikka õige esindaja saaks.

ameerika ameerika
2 aastat tagasi

mida siin osad jahuvad et nagu ameerika vms. krt ameerikas oleks kohe välja uuritud et ebastabiilne ja ravimid peal, politsei poleks algul rääkima läinudki vaid eemal auto peatanud ja kõigepealt lasknud, siis küsimused kui veel vastajat on

muideks
2 aastat tagasi

lugema õppige rahvas. polnud ta tuttavatel mingit pistmist surmaga. naaber kutsus politsei kui see keset tänavat märatsema kukkus kuna ei suutnud sajapromillise joobega teel ja kraavil vahet teha

mida kuradit
2 aastat tagasi

6 aastase sünnipäeval tõmmatakse end selliseks härjaks või? hea tulevikus lapsel meenutada et sünnal lasti maha keegi. huvitav mis trauma hiljem tuleb ja milline ise hiljem on

elu kogemus
2 aastat tagasi
Reply to  mida kuradit

joodik leiab alati joomiseks põhjust, olgu siis koera peied või lapse sünnipäev…

Huvitav
2 aastat tagasi

Posti tänava puudest ei nuta keegi enam! 🙂

loomulik
2 aastat tagasi

Loomulikult tegi politsei õigesti, sest muidu oleks nad sinna veel mitu väljakutset saanud. Relv lahendas asja kohe ära. 40kg kaaluvad tibi-politseinikud poleks midagi suutnud teha niikuinii ja allesjäänud bensiin kulus oma autole ära.

Hmm
2 aastat tagasi
Reply to  loomulik

mingid luulud on teil? Kõik varastavad jne. Ise pätt oled, siis maailma muul moel ei näegi, kui et politsei on paha ja kiusab ausaid inimesi.

\'\'loomulik kulu\'\'
2 aastat tagasi
Reply to  loomulik

mul tuttavad politseinikud ei tule kunagi vahetusest ära ilma ”säästetud” bensiinita.—- pealegi võtavad nad eeskuju politseijuhtidest nagu Vaher jt.

Ivi
2 aastat tagasi

Miks oleks pidanud sellist säästma. Kellel sellisest kahju on? Mõttetu mees. Politsei tegutses selgelt enese/ hädakaitse tingimustes.

Plood
2 aastat tagasi
Reply to  Ivi

Iga injmene on väärtuslik!! ka elu kaotanud noormees oli kellegi poeg. Ta oli isa -mida lapsed mõtlevad sinusuguse arvustusest? Oled ehk ise mõttetu õhukulutaja Ivikene?!!
Võrumaa inimesed on teise olemisega, toredad hingelt. Ei sobinud aga läänemaa õelustega.Tuli elama valesse kohta ja kaotas elu saamatu politsei käe läbi.Kahju noorest elust,

Oioi
2 aastat tagasi
Reply to  Plood

Kena muinaslugu teil välja mõeldud

teise olemisega jah
2 aastat tagasi
Reply to  Plood

pooled on seal varganäod ja petised. teine pool lihtlabased joodikud. kurb et sugulane sinna kanti otsustas kolida, peab ka aastas paar korda sealset kino nägema

Lääne Elu
2 aastat tagasi

Jah see on ikka tase mismoodi noored naised oskavad meil omale mehi valida.Mida suurem kalkar ja joodik ning mida rohkem teiste nina ette täis peaga vehkima läheb seda vingem mehehakatis.

Plood
2 aastat tagasi
Reply to  Lääne Elu

Naised oskavad näha mehe hinge.Viin viib -aga hinge ei muuda. Alati selge peaga öelus on mitu korda hullem kui südmalik kodujoodik.
Küla vägi oli alatu kui örritas üles purjuse mehe.Kohe politseile? Kas oma küla põlismehele ka oleks helistatud? Metsaküla elanikud ei hooli mujalt tulnuid sekka:”Ah, meil on nii rahulik!”

Huvitav
2 aastat tagasi
Reply to  Plood

politsei kohustuste hulka kuulub ju ka korra kaitsmine, miks neile helistada ei või ma ei saa aru!? Ise maksame neile palka ju kaudselt ja siis ei või nele helistada!? Imelik loogika teil.

Ringkaitse
2 aastat tagasi
Reply to  Lääne Elu

Kas peab sinu käest luba küsima, kellega elada või sõbrustada? või annab lubasid välja kohalik liberastide troika?