Läänemaale uusi nakatunuid ei lisandunud

Lääne Elu

info@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 2075 koroonaviiruse testi, neist positiivseid 90 (4,3 protsenti).

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 45 inimesel. Harjumaa uutest nakkusjuhtumitest 37 on Tallinnas, kus tuvastati nakatumisi kõigis linnaosades, kuid enim Haaberstis, Mustamäel ja Põhja-Tallinnas.

Pärnumaale lisandus 15, Tartumaale 11, Lääne-Virumaale ja Raplamaale neli, Ida-Virumaale, Järvamaale, Saaremaale ja Viljandimaale kaks ja Valgamaale üks. Ülejäänud maakondades uusi nakatumisi ei avastatud. Kahel juhul rahvastikuregistris elukoht puudus.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 73,4, positiivseid 2,1 protsenti.

Ööpäeva jooksul avati haiglates neli uut COVID-19 haigusjuhtumit, haiglaravi vajab 25 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 61 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 14 inimest (56 protsenti).

Surmajuhtumeid ööpäeva jooksul ei lisandunud.

Ööpäeva jooksul manustati 3350 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 619 227 inimesele, kuur on lõpetatud 543 882 inimesel.

Üle 70-aastaste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 68,8 protsenti. 70+ vanusegruppi on üle 60 protsendi vaktsineeritud kõikides maakondades, v. a Ida-Virumaal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kaie.
2 aastat tagasi

Uskumatu et polegi lisandunud.