Haapsalu saab endale Mägari külas asuva Lillemetsa kinnistu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lillemetsa kinnistu paikneb Mägari külas Asuküla koolimaja vastas üle Valgevälja-Ahli tee. Kaart: maa-amet
Lillemetsa kinnistu paikneb Mägari külas Asuküla koolimaja vastas üle Valgevälja-Ahli tee. Kaart: maa-amet

Valitsus andis oma tänasel istungil keskkonna- ja rahandusministeeriumitele nõusoleku kinnistu võõrandamiseks Haapsalu linnale.

Keskkonnaministeeriumile anti luba Haapsalu linnale otsustuskorras tasuta võõrandada Mägari külas asuv 1,5 hektari suurune Lillemetsa kinnistu, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo.

Kinnistule on planeeritud lõkkeplatsi, kõlakoja ja vastava inventariga sportimisvõimalustega puhkeala, mis moodustaks koos läheduses asuva seltsimajaga kompaktse ala nii sportimiseks, puhkamiseks kui ka ühisettevõtmiste korraldamiseks.

Kaart: maa-amet
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
endine asuküla
2 aastat tagasi

kool, mis seal asus ja mis nüüd on mtü käes ei näe üldse rahanappuses vaevlemas, uus katus, maaküte, jne nüüd veel maad ka 1.5 ha, kui on vaja koolimaja ärastada , leiab ikka põhjuse

uskmatu-toomas
2 aastat tagasi

Kõik siin eelpool mainitu ja rohkemgi sobiks Bürgermeisteri Holmile aga kus sa sellega iga ruutmeeter tuleb pingsalt täisehitada !

pole paha
2 aastat tagasi

1.5 ha hakkepuitu ja lage maa

uhh
2 aastat tagasi
Reply to  pole paha

Jah, tegelikult funktsionaalne puuribaqke põldude vahel. Ehk jätavad mõned suuremad puud alles.