Koidula tänav muutub kahesuunaliseks

Posti tänava remondi tõttu on remondis ka Vaba tänav. Foto: Malle-Liisa Raigla

Tuleva nädala teisipäevast reedeni on liiklusele suletud Vaba ja Rahu tänava ristmik ning Vaba tänava poolne sissepääs lossihoovi. Sel ajal on Koidula tänav kahesuunaline.

Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu ütles, et Koidula tänav on kahesuunaline vaid nendel kolmel päeval kui ristmik on suletud. Mäesalu hinnangul mahuvad autod Koidula tänaval liiklema. „Ma ei usu, et probleeme tuleb,” ütles Mäesalu.

Ajal, kui ristmik on kinni käib bussiliiklus läbi Posti, Koidula ja Metsa tänava kaudu. Haigla bussipeatus on ajutiselt Metsa 20 maja juures.

Tuleva nädala laupäevast on Vaba ja Rahu tänava ristmik taas avatud, kuid 19. augustini on suletud Rahu ja Posti tänava vaheline Vaba tänava lõik. Sel ajal sõidab buss Posti, Koidula ja Rahu tänavat mööda Vaba tänavale.

Vaba tänav on suletud Posti tänava remondi tõttu, sest Posti tänava sadeveed juhitakse mööda Vaba tänavat linnuse vallikraavi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ats
2 aastat tagasi

Midagi väga huvitavat! Posti tänava sadevesi vallikraavi. Saame veega täidetud vallikraavi ? See oleks vägev.

Kodanik
2 aastat tagasi
Reply to  Ats

Vallikraav suubub Tagalahte.

nimi.113
2 aastat tagasi

Võiks selle kaubamaja taguse kah ajutiselt kahesuunaliseks teha küll ,leevendaks natukenegi niine ja tallinna mnt ristmiku liiklust seal toimuv on ikka päris hull.Eelmise remondiajal ju tehti ja väga hea oli .

Innar
2 aastat tagasi
Reply to  nimi.113

Homsest on kahesuunaline.

KodanikS
2 aastat tagasi
Reply to  Innar

See teine suund ei anna midagi. Kui kaubamaja parklast väljudes on ummik, siis ummistate te veel rohkem seal.
Kurat üle kõnniteede sõidetakse autoga Nurme ristmikule 🤔.

Kodanik
2 aastat tagasi

Põllu tävava alguses on üks noolega liiklusmärk vist ära ununenud. Päris paljud sõidavad alla Nurme ristmiku poole ja oh üllatust ei saagi läbi. Ainult tupiku märgist on vähe.
Ja leidub ka mõni, kes juba Nurme ristmikul liikleb autoga.

SaeMees
2 aastat tagasi

Mina sõidan korraga mõlemas suunas

Kummaline maailm
2 aastat tagasi

Enamikel Haapsalu ühesuunalistel tänavatel võiks olla lubatud jalgratastel sõita mõlemas suunas. Ehe näide ongi Koidula tänav, kus autod mahuvad (ajutiselt) vastassuundades sõitma, kuid jalgrattur justkui autost mööda ei mahu?

nojah
2 aastat tagasi

eks ikka häda