Läänemaale lisandus üks koroonaviirusega nakatunu

Koroonatestimise telk. Foto: Andra Kirna
Koroonatestimise telk. Foto: Andra Kirna

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 4665 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 64, mis moodustab 1,4% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 26 inimesel. Harjumaa uutest nakkusjuhtumitest 22 on Tallinnas. Pärnumaale lisandus 10, Tartumaale 8, Ida-Virumaale 6, Jõgevamaale 3, Raplamaale ja Võrumaale 2, Läänemaale ja Valgamaale 1. Teistes maakondades uusi nakatumisi ei avastatud. Viiel juhul rahvastikuregistris elukoht puudus.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 39,3 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 1,3%.

Ööpäeva jooksul haiglates uusi COVID-19 haigusjuhtumeid ei avatud, haiglaravi vajab 20 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 64 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 14 inimest (70%). Surmajuhtumeid ööpäeva jooksul ei lisandunud.

Ööpäeva jooksul manustati 6631 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 580 434 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 487 108 inimesel. Üle 70-aastaste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 67,9%. 70+ vanusegruppi on üle 60% vaktsineeritud kõikides maakondades, välja arvatud Ida-Virumaal.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments