Virtsu 10 kilomeetri maanteejooks tuleb kolmandat korda

Juulikuu teisel laupäeval, 10. juulil on taas oodata kõiki jooksusõpru Virtsu 10 kilomeetri maanteejooksule.

Selle aasta jooksul pakuvad korraldajad sportlastele kiire jooksutrassi. Jooks kulgeb 95% asfaldil ja sportlased saavad osa Virtsu poolsaare kaunist loodusest.

Virtsu III 10 kilomeetri maanteejooks toimub koos Virtsu suve suursündmuse, Virtsu merepäevadega. Start on nagu ikka Virtsu kooli juures. 5 kilomeetri pikkusele noortejooksule antakse start kell 11 ja põhidistantsile kümme minuti hiljem.

Auhinnalaud on rikkalik, selle eest hoolitsevad jooksu toetajad, keda igal aastal aina juurde tuleb. Nii noortejooksu, kui põhijooksu kuuele parimale nais ja meesjooksjatele on vägevad auhinnad. Lisaks premeeritakse igal aastal ka oma kodukandi, Lääneranna valla ja eraldi veel ka Virtsu parimaid kahel distantsil.

Kolmandat korda toimuv jooksuvõistlus kogub järjest enam populaarsust. Eelmisel suvel teisel jooksuvõistlusel oli stardis pea 80 jooksusõpra ja seda numbrit loodavad korraldajad sellel aastal ületada.

Eelmisel aastal viis jooksutrass sportlased ka Puhtu, kus jooksjatel tuli kogeda ekstreemseid tingimusi. Suur torm ja tuul olid maha murdnud puid ja nii oli tegemist vaat et takistusjooksuga. Vaatamat sellele suudeti jooksul näidata väga häid aegu nii naiste, kui ka meeste konkurentsis.

Kahel eelmisel aastal on Virtsu jooksu enda kalendrisse sobitanud mitmed Eesti jooksutipud. Kindlasti on Eesti paremaid Virtsu jooksule oodata ka sellel aastal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments