Politsei hinnangul kaks raudteejaama lähedal olnud põlengut seotud ei ole

Raudteejaama lähedal põles reede õhtul kuur. Olukord oli väga kriitiline. Foto: Malle-Liisa Raigla

Politsei hinnangul kaks järjestikust tulekahju raudteejaama ümbruses omavahel seotud ei ole.

Kui neljapäeval hommikul põles raudteejaama juures raudteemuuseumi eksponaat, dresiin, siis reedel õhtul kella 18.30 paiku kutsuti päästjad kustutama kahe puumaja vahel lahtise leegiga põlevat kuuri. Päästjad piirasid tule leviku lähedal asuvale hoonele ja kustutasid tulekahju kell 20.46.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Eino
2 aastat tagasi

Kas keegi saadi siis kätte või, et saab nii väita? Viimasel ajal on need hinnangud kuidagi luulud. Ühe hinnangu alusel arreteeriti roostes piimamannerguga kodanik. Hinnanguliselt oli ohtlik riigipööraja. Vedas meil, et jõuti ennem jõuga maha suruda, kui riigi oleks kukutanud

Lutikas
2 aastat tagasi

Haapsalus on ennemgi sarisüütajaid olnud. Rahvas teadis täpselt, kes nad on, aga politsei pole midagi kunagi tõestanud. Üks oli ühiskondlik Enn ja teine elevandi poeg ehk väike Vant.

Vau
2 aastat tagasi

Kas nüüd tegutseb politsei hinnangute alustel või on vaja ikka vettpidavaid tõendeid? Näitena, rahva hinnangul tegutseb Haapsalus sarisüütaja kuivõrd peale hinnangu ei ole midagi muud vaja, samas tõenäosus on ka olemas. Kuhu me küll niimoodi jõuda tahame, lollidemaale?