COVID-19: ööpäevaga lisandus Läänemaale üks positiivne test

Lääne Elu

info@le.ee

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 2825 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 25 ehk 0,9% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 7 inimesel. Pärnumaale lisandus 5, Tartumaale 4, Võrumaale 3, Ida-Virumaale 2, Läänemaale, Lääne-Virumaale, Raplamaale ja Valgamaale 1. Teistesse maakondadesse uusi nakkusjuhte ei lisandunud.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 51,69 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 1,4%.

Ööpäeva jooksul avati haiglates uusi COVID-19 haigusjuhtumeid 3, haiglaravi vajab 50 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 66 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 35 inimest (70%). Ööpäeva jooksul suri haiglas üks koroonaviirusega nakatunud patsient.

Ööpäeva jooksul manustati 6291 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 542 487 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 396 035 inimesel. Üle 70-aastaste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 67,2%. 70+ vanusegruppi on üle 60% vaktsineeritud kõikides maakondades, välja arvatud Ida-Virumaal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments