Haapsalus varastas mees poest alkoholi ja toitu

Lääne Elu

info@le.ee

16. juunil teatati politseile, et varem vargusi toime pannud 32–aastane mees varastas Haapsalus poest alkoholi ja toidukaupa. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

16. juunil sai politsei teate, et nädalavahetusel soovis 35–aastane mees Facebooki keskkonnast osta 200 mudelautot. Vastavalt kokkuleppele müüjaga tegi mees kauba eest pangaülekande. Mudelautosid ei ole ta siiani kätte saanud. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 205 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pamp
2 aastat tagasi

Mis üks mees! Maximast varastavad ühed ja samad vene näod iga päev nii palju viina, kui neil süda ihkab. Kuna suitsud on letis üleval kinni, siis neid nad ei saa. Tulevad kaubamaja ette ja küsivad suitsu, endal taskutes Hlebnõi Dar-i viina pudelid taskutes ja põues looklemas. Kusjuures pakuvad suitsu eest varastatud viinast sulle lonksu ka.

Oppaa
2 aastat tagasi
Reply to  Pamp

Oh. Siis ma küsin kellegi käest suitsu ja lähen vahetan venkude köest viinalonksu vastu. Tänan pamp kasuliku info eest. Kui paljuga nad varastatud viina müüvad, seda peaks ka veel uurima

Huvitav
2 aastat tagasi

Sotsiaaltoetused on nii väiksed, et mine või vargile. Või on see sisserännanud kotipoiss?

Kummaline maailm
2 aastat tagasi
Reply to  Huvitav

Õiget vargustelainet ja survet sotsiaaltoetustele hakkame nägema siis, kui tänased II pensioni sambast loobujad pensioniikka jõuavad.

just
2 aastat tagasi

eestlane tahab kohe, tulevik on midagi mõistetamatut. miks muidu meil pole maailmatasemel firmasid-ärisid, kuigi võiks. kõik parseldati esimesel võimalusel välismaale