Läänemaale uusi nakatunuid ei lisandunud

Koroonatestimine. Foto: Malle-Liisa Raigla

Ööpäeva jooksul analüüsiti 23 läänlase koroonaviiruse teste, millest ükski ei olnud posiivne.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta on Läänemaal 58,7. Selle näitajaga on Läänemaa maakondade võrdluses 10. kohal. Kõrgeim on näit Raplamaal (168,3) ja madalaim Järvamaal (6,6). Eestis keskmiselt on näit 84,3.

Üle Eesti analüüsiti ööpäevaga 3683 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 54 ehk 1,5% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 26 inimesel. 24 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 7, Raplamaale 6, Tartumaale 3, Põlva-, Valga- ja Võrumaale 2, Jõgeva-, Pärnu-, Saare- ja Viljandimaale 1 uut nakkusjuhtu. Teistesse maakondadesse uusi nakkusjuhte ei lisandunud. 2 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Ööpäeva jooksul avati haiglates uusi COVID-19 haigusjuhtumeid 4, haiglaravi vajab 61 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 68 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 43 inimest (70%).

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments