Läänemaa haigla sulges koroonaosakonna

Läänemaa haigla. Foto: Arvo Tarmula
Läänemaa haigla. Foto: Arvo Tarmula

Möödunud nädala teisipäeval, 25. mail sulges Läänemaa haigla koroonaosakonna. Samal päeval tervenes viimane Läänemaa haiglas ravi vajanud koroonapatsient.

Läänemaa haigla õendusjuht Marju Lepmets ütles, et EMO-s on olemas võimekus vastu võtta koroonapatsiente, kuid kui patsiendid vajavad haiglaravi, saadetakse nad edasi Tallinnasse, Tartusse või Pärnusse, kus koroonaosakonnad on olemas.

Läänemaa haigla avas 10. detsembril kaheksa kohaga koroonaosakonna, peagi suurendas osakonna 13 kohale. Märtsi alguses suurendas haigla osakonda veelgi – 18 kohale. Rekordhetkel oli Läänemaa haiglas 19 koroonapatsienti ehk ühte palatisse oli pandud lisavoodi.

Aprilli keskpaigast vähendas haigla osakonna neljale kohale.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments