Galerii: kutsekool sai elukestva õppe õunapuu

Malle-Liisa Raigla fotod

Neljapäeval istutati Haapsalu kutsehariduskeskuse taha elukestva õppe 30. sünnipäeva puhul õunapuu.

Andrase juhatuse liikme Sigrid Aruvälja sõnul valiti koht seetõttu, et kutsehariduskeskus on piirkonna suurim ja pikaajalise traditsiooniga täiskasvanute koolitaja, mille lähedal asus vanasti suur õunaaed.

„Lubame õunapuu eest hästi hoolitseda, aga kui ta kiduraks jääb, siis meil aianduse õppekava veel ei ole, korraldame ka selle eriala, siis on kohe spetsialistid olemas ja õunapuu läheb jälle uhkesti õide,” ütles kutsekooli direktor Ingrid Danilov.

Kutsekooli juurde istutatud elukestva õppe õunapuu sort on Make, mille suured ja magusad viljad valmivad augustis.

Puu istutasid Andrase juhatuse liige Sigrid Aruväli, kutsekooli direktor Ingrid Danilov, SA Läänemaa juht Anu Kikas, piirkondliku täiskasvanute koolitajate töötubade eestvedaja Cynne Põldäär ja Läänemaa aasta täiskasvanud õppija Tiiu Aavik.

30. sünnipäeval istutavad Andrase liikmed, võrgustikud ja koostööpartnerid üle Eesti kõigis maakondades oma elukestva õppe puu, tähistamaks õppimist kogu elukaare vältel kui meie kestvuse hoidjat.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments