Avaringis langenud Kanepi: olen küll kogenud tennisist, aga olin päris närvis

Kaia Kanepi. Foto: Kenzo Tribouillard / AFP

Kaia Kanepi (WTA 66.) jäi Prantsusmaa lahtistel pärast avaseti võitu kindlalt alla Markéta Vondroušovále (WTA 21.) 6:4, 3:6, 0:6, kirjutas Postimees.

„Olin alguses päris närvis ja krampis. Esimestes geimides tegin palju lihtsaid vigu. Siis tulin järele ja teise seti keskpaigani tundsin end hästi. Järgnes aga langus, käsi läks kangeks ja tunnetus kadus. Piisas ühest hetkest, et vastane mängu sisse saaks,” arutles Kanepi.

Millest kogenud tennisistil närvilisus tekkis? „Kogenud jah, aga pole palju mänge liiva peal saanud. Grand Slam on ikkagi suur ja tähtis turniir, tahaks kohe algusest peale hästi mängida,” selgitas Kanepi.

Ta tunnistab, et Vondroušová esitus oli esialgu ootuspärane – ka korduvad stop-löögid –, ent teise seti keskpaigas asi muutus. „Lõpuks üllatas, et ta nii hästi mängis. Ühest hetkest alates olnuks nagu täiesti teine mäng,” tõdes Kanepi.

„Ma ei tundnud, et oleksin saanud palju paremini mängida või taktikaliselt midagi palju teisiti teha. Viimase seti 0:6 ei olnud tegelikult tunnetuslikult nii suur vahe. Otsustasid väiksed asjad.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments