2

Kanepi kaotas tasavägises mängus 17-aastasele USA mängijale

Kaia Kanepi. Jason Heidrich / Zuma Press / Scanpix

Kaia Kanepi (WTA 66.) pidi Itaalias Parmas peetava WTA 250 kategooria tenniseturniiri avaringis tasavägises mängus tunnistama turniiril 3. asetatud USA tõusva tähe Coco Gauffi (WTA 30.) 7:6 (6), 7:6 (7) paremust, edastas ERR.

Avaseti kaotas Kanepi Gauffile vaid kahe punktiga. Avasett läks kiiresse lõppmängu, kus Kanepil oli 6:5 seisul settpall, aga eestlanna tegi siis topeltvea ja hoopis Gauff kasutas ära enda settpalli, võites kiire lõppmängu 8:6 ja seti seega 7:6 (6).

Teises setis läks Gauff kahe murdega 5:1 ette, aga siis ameeriklanna tase pisut langes ja Kanepi sai end taas paremini käima ning eestlanna viigistas seisu 5:5-le. Gauff viis taas seti kiiresse lõppmängu, kus Kanepil oli kaks settpalli, aga ka sel korral ei õnnestunud tal neid ära kasutada. Gauff oli kiires lõppmängus 9:7 parem ja võites seti 7:6 (7).

Mängitud punktidest võitis Gauff 103 ja Kanepi 98.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
maestro
maestro

tasavägine.
oleks esimesed servid õnnestunud,
siis oli võimalus.
Kaia on ikkagi tubli!

Taavi
Taavi

Tubli muidugi , ainult mingis muus asjas äkki ……..17 a niimoodi kaotada , on muidugi tase omaette ……

wpDiscuz