Kanepi kaotas tasavägises mängus 17-aastasele USA mängijale

Kaia Kanepi. Jason Heidrich / Zuma Press / Scanpix

Kaia Kanepi (WTA 66.) pidi Itaalias Parmas peetava WTA 250 kategooria tenniseturniiri avaringis tasavägises mängus tunnistama turniiril 3. asetatud USA tõusva tähe Coco Gauffi (WTA 30.) 7:6 (6), 7:6 (7) paremust, edastas ERR.

Avaseti kaotas Kanepi Gauffile vaid kahe punktiga. Avasett läks kiiresse lõppmängu, kus Kanepil oli 6:5 seisul settpall, aga eestlanna tegi siis topeltvea ja hoopis Gauff kasutas ära enda settpalli, võites kiire lõppmängu 8:6 ja seti seega 7:6 (6).

Teises setis läks Gauff kahe murdega 5:1 ette, aga siis ameeriklanna tase pisut langes ja Kanepi sai end taas paremini käima ning eestlanna viigistas seisu 5:5-le. Gauff viis taas seti kiiresse lõppmängu, kus Kanepil oli kaks settpalli, aga ka sel korral ei õnnestunud tal neid ära kasutada. Gauff oli kiires lõppmängus 9:7 parem ja võites seti 7:6 (7).

Mängitud punktidest võitis Gauff 103 ja Kanepi 98.

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
maestro
1 aasta tagasi

tasavägine.
oleks esimesed servid õnnestunud,
siis oli võimalus.
Kaia on ikkagi tubli!

Taavi
1 aasta tagasi
Reply to  maestro

Tubli muidugi , ainult mingis muus asjas äkki ……..17 a niimoodi kaotada , on muidugi tase omaette ……