Läänemaale lisandus kaks nakatunut

Lääne Elu

info@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 5 047 koroonaviiruse testi, neist positiivseid teste oli 281 ehk 5,5 protsenti.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid Harjumaale, kus viirusega nakatumine tuvastati 105 inimesel. 75 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 65, Pärnumaale 30, Tartumaale 22, Valgamaale 21 ning Lääne-Viru- ja Võrumaale kuus positiivset. Jõgeva- ja Saare- ning Põlvamaale lisandus neli, Viljandi- ja Läänemaale kaks ning Hiiu-, Järva- ja Raplamaale üks uus nakkusjuht. Seitsmel positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 317,5 ning positiivsete osa testide koguarvust 6,9 protsenti.

Ööpäeva jooksul avati haiglates uusi COVID-19 haigusjuhtumeid 14, haiglaravi vajab 211 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 66 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 152 inimest (71 protsenti).

Ööpäeva jooksul suri kolm koroonaviirusega nakatunud inimest. Kokku on Eestis surnud 1220 koroonaviirusega nakatunut.

Ööpäeva jooksul manustati 8791 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud 397 247 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 178 659 inimesel. Üle 70-aastaste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 64 protsenti. 70+ vanusegruppi on üle 60 protsendi vaktsineeritud kõikides maakondades, välja arvatud Ida-Virumaal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
maestro
2 aastat tagasi

viies kolonn vabaduse platsil näitas oma juhmust
kui kerge on ohmusid saata tegema klounaadi!!??

Ei tea
2 aastat tagasi

Õues peab maski kandma? Mina küll ei kanna, keegi pole midagi öelnud ka. Ükskord mingi purjus töll midagi kobises, aa sellele sai kiirelt ära vajutatud.

Ann
2 aastat tagasi

Mida keegi pasteediks peab….

anonüümne
2 aastat tagasi

Pidage meeles,et inimloomusel on tarvis vahetevahel oma asendit teisendada,sest kes kaua küürutab,ei suuda end pärast isegi käsukorras sirgeks ajada…..Vaata,kui paljud teesklevad tumma,vaata kui soliidselt mängitakse …..,vaadake,kuidas ogarusega hoobeldakse….

Lgp. ajakirjanik
2 aastat tagasi

Palun uurige välja mis põhjusel 40+ vanuses inimestel ei õnnestu Läänemaal end vaksineerida ja samas on nt Narva haiglas 80 vaba aega

Kodanik
2 aastat tagasi

Katsejänesed on nõus kuhu iganes jooksma, et sutsakas kätte saada.

Kahh kodanik
2 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Kodanik, ää ole kade, see pole ilus

Lgp. ajakirjanik
2 aastat tagasi
Reply to  Kahh kodanik

Ei ole kade, tahan normaalset elu lihtsalt tagasi

Talumees
2 aastat tagasi

No ole kõigepealt ise normaalne, aga mitte lamemaalane

Ei tea
2 aastat tagasi
Reply to  Talumees

mis see lamemaalane siia puutub? Täiesti arusaamatu. Pealegi lamemaalased reisivad atlasega, aga ümara maa uskujad peavad gloobust kaasas kandma.

Hmm
2 aastat tagasi

sellel põhjusel, et slaavlased seal ida virumaal ootavad sputnikut ja lääne soga nemad endale sisse süstida ei lase. Selle tõttu ongi vähese huvi tõttu nii palju vabu aegu. Kuidas te ise selle peale ei tule!?