Posti tänava remont läheb kaks miljonit kallimaks

Posti tänava eskiis.

Haapsalu Posti tänava remondi hankel selgus, et soodsaim pakkumine ületab enam kui poole võrra eeldatud remondi maksumust.

Linn plaanis Posti tänava remontida 1,3 miljoni euroga, millest miljon tulnuks riigi transiitteede toetusest ja 300 000 eurot olnuks linna omaosalus.

Hankel selgus, et remont läheb plaanitust kahe miljoni euro võrra rohkem maksma. „Sinna kanti see on,” kinnitas Haapsalu finantsjuht Martin Schwindt.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
33 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Arvos
2 aastat tagasi

Uus asfalt ja kogu lugu. Mingeid lollusi pole tarvis teha.

Jaanus, aeee....
2 aastat tagasi

Haapsalus asuv Posti tänav saab riigilt miljon eurot transiittee korrastamise toetust. Kokku said üle Eesti transiittee korrastamiseks raha 27 omavalitsust. Haapsalu volikogu esimees Jaanus Karilaid ütles, et Posti tänava remondiks läheb suure tõenäosusega aprillis.

uskmatu-toomas
2 aastat tagasi

Sellisel juhul tuleb hange tühistada ja vanamoodi edasitoimetada.Ega nendest suurtest ja kallitest ristmike ümberehitamistest siia mingit kasu pole tegelikkuses olnud-pole liiklus ohutum,ega kiirem !
Vaatan mitmel pool linnas on nn.veneaegsed kõnniteed,korralik äärekivi ja killustik millele 50 aastaga on korralik muruvaip kasvanud seega eriti öko !

K.s
2 aastat tagasi

Selgus siis, et 1,3 miljoni eest saab ainult peatänava puudest lagedaks… Noh, Sukles, mis passid? Saag kätte ja tööle!!! Kirstulaudu ikka saab…

jalutan posti tänaval
2 aastat tagasi

Te vaadake seda siinolevat eskiisi, puha valged uusehituslikud majad ja need ehk tõesti on sobivas kooskõlas sellel pildil kujutatud puudeistikutega ja muu uuenduslikuga. Tegelikult oleks õige eskiisile fotoshoppida selle tänava õiged majad nagu praegu on ja siis vaataks kuis need asjad omavahel on karjuvas vastuolus silmale vaadata. Joonistada võib nii mõndagi, tegelikkus on hoopis muud.

Maali
2 aastat tagasi

Äkki kuulub tänava äärtes olevate majade fassaadimuudatus projekti, sellest läkski 2 milli kallimaks.

Kersti
2 aastat tagasi

Päris hästi läks veel, ma arvasin, et läheb 10X kallimaks.

häbi on lugeda
2 aastat tagasi

kui 1,3 milonilise projekti eelarve planeerimisega pannakse 2 miljoniga puuse siis see näitab haapsalu linnavalituse planeerimisvõimekuse taset :)) Aga artikkel on kirjutatud sellises vormis nagu ehitus ettevõtjad on süüdi et odavamalt ei tee.

Timofei
2 aastat tagasi

No see kõrgelttasustatud nõunikuneiu tegi oma tööd hästi nagu näha 😀 Preemiat lausa maksti sellele pisikesele 2100 eurisele põhipalgale lisaks

Tont
2 aastat tagasi

Kõige jubedam on see,kui Kaubamaja esine parkimine muutub sama ebamugavaks kui Konsumi juures.Ja kindlasti lisandub seal plekimõlkimisi juurde…Aga vanalinn võikski suviti autovabaks jääda.

Peep
2 aastat tagasi
Reply to  Tont

Aga tasuline parkimine 01-02-31.09 suvisel hoojal.
esimen 15 min tasuta ja sii järgnev minuti 0.10€

Hea tuluallikas ja autosid ka vähem

Talumees
2 aastat tagasi

Nagu ma saan aru, siis mingit remonti ei tule…

teate ,mis...
2 aastat tagasi
Reply to  Talumees

Oleks parem ja ka linnarahvale meelt mööda , kui see tutvustatud koertele mõeldud ,,pissimis põõsastega,, projekt prügikasti läheks. No on ikka inimestel aru peas,, saagida maha auväärsed puud ja saputada kõnniteede mullaribadele natuke kooremultsi põõsaste vahele . Kuhu jääb siis põlispuude ilu ja vihje turistidele ja ka meile endile, et tegu on väga vana kuurortlinnaga, mille tolleaegsed puitmajad Posti tn. on väga hästi kooskõlas .
Kas võiks mõnel linnabossil olla tuttav vanasõna,, 9 korda mõõda , 1 kord lõika

Noo
2 aastat tagasi
Reply to  teate ,mis...

pidid ju uusi puid istutama ja pluss need põõsad siis!?

ja-jah
2 aastat tagasi
Reply to  Noo

Jah, uued puud on kiitsakad 1m–1,5m pikkused puuistikud, puud saavad neist umbes 30-40-50 aasta pärast, seni jalutame põõsaste vahel

Aga
2 aastat tagasi
Reply to  teate ,mis...

Aga kui pole võimalik üheksa korda mõõta? Aeg ju läheb ja saab lõpuks otsa ka 🙂

Lutikas
2 aastat tagasi

Umbrohu istutamine ja hooldamine on tõesti kallis lõbu. Mis siis veel saab, kui mõni koer nende peale jala tõstab ja sirtsu laseb, tuleb veel mõni mill küsida.