Lihula tervisekeskus sai kolmanda perearsti

Andra Kirna

andra@le.ee

Külli Raudsik

Külli Raudsik

Mai algusest võtab Lihula uues tervisekeskuses vastu ka perearst Külli Raudsik, kes esialgu oma praksist tervisekeskuse ruumidesse kolida ei plaaninud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Marts
3 aastat tagasi

Lihula tervisekeskus sai kolmanda perearsti, Haapsalu aga ei ole veel saanud uut perearsti doktor Leova asemele. Öeldakse küll, et kes otsib see leiab, aga seni ei ole veel leitud. Kas otsitakse valest kohast või otsitakse halvasti? Kuigi mina olen ka praeguse Terviseagentuuriga väga rahul.

issand jumal
3 aastat tagasi

näo järgi selline tegelane kes kulutab suurema osa ajast moraali lugemisele teemal ‘tervislikud eluviisid’ enne kui midagi välja kirjutab või suunab, kui üldse. hea et lihulas enam ei ela

aksel
3 aastat tagasi

Ma ei saa aru mis pärast see väike vana peldik oli vaja seal ees korda teha? tervisekeskuseks oleks võinud üldse põllu peale sänkarist mingi angaari teha oleks 5x odavam olnud.

Andu Põdrala
3 aastat tagasi

Kuna Külli nüüd koalitsioonis siis tuli vallavõimu aitamiseks sinna kolida. Muidu oleks see toetusraha tulnud tagasi maksta. Põhimõtted ei maksa midagi, partei on mõistus ja südametunnistus.