2

Läänemaale lisandus viis koroonaviirusega nakatunut

Lääne Elu

info@le.ee

Koroonatestimine. Foto: Malle-Liisa Raigla
Koroonatestimine. Foto: Malle-Liisa Raigla

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 4876 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 348 ehk 7,1% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 136 inimesel. 99 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 63, Tartumaale 33, Pärnu- ja Viljandimaale 24, Lääne-Virumaale ja Põlvamaale üheksa uut nakkusjuhtu. Valgamaale kaheksa, Saaremaale seitse, Järvamaale kuus, Jõgeva-, Lääne-, Rapla- ja Võrumaale viis uut nakkusjuhtu. Hiiumaale uusi nakkusjuhte ei lisandunud. Üheksa positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 354 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 7,9%.

Ööpäeva jooksul avati haiglates uusi COVID-19 haigusjuhtumeid kokku 18, haiglaravi vajab 290 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 67 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 213 inimest (73%).

Ööpäeva jooksul manustati 13 789 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 369 157 inimesele, kellest lõpetatud vaktsineerimisega on 155 022 inimest. Üle 70-aastaste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 62%. 70+ vanusegruppi on üle 60% vaktsineeritud kõikides maakondades, välja arvatud Ida-Virumaal.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Teele
Teele

Nüüd siis koolis?

maestro
maestro

Haapsalu on peaaegu puhas

wpDiscuz