Läänemaale lisandus kuus nakatunut

Lääne Elu

info@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 3512 koroonaviiruse testi, neist positiivseid oli 215 ehk 6,1 protsenti.

Ööpäeva jooksul manustati 4369 vaktsiinidoosi.

Vaktsineerimisi on tehtud kokku 311 398 inimesele, kellest 99 087 on saanud mõlemad doosid. Üle 70-aastaste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 59 protsenti. 70+ vanusegruppi on üle 60 protsendi vaktsineeritud Hiiu-, Jõgeva-, Järva-, Lääne-, Lääne-Viru-, Põlva-, Pärnu-, Rapla-, Saare-, Tartu-, Viljandi- ja Võrumaal.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 119 inimesel. 83 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 20, Viljandimaale 17, Tartu- ja Pärnumaale kümme, Lääne-Virumaale kaheksa ja Läänemaale kuus uut positiivest testitulemust.

Põlva- ja Raplamaale lisandus neli, Võru- ja Valgamaale kolm, Jõgeva- ja Järvamaale kaks ning Saaremaale üks uus nakkusjuht. Hiiumaale uusi positiivseid testitulemusi ei lisandunud. Kuue positiivse tulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 455,16 ja esmaste positiivsete tulemuste osakaal testide koguarvust üheksa protsenti.

Ööpäeva jooksul avati haiglates uusi COVID-19 haigusjuhtumeid kokku 25, haiglaravi vajab 403 patsienti.

25. aprilli hommiku seisuga on haiglas 403 COVID-19 patsienti, nendest intensiivravi vajab 59 patsienti, kellest omakorda juhitaval hingamisel on 41 inimest.

Koju saadeti 12 inimest.

Haiglaravi on kokku vajanud 6,7 protsenti haigete üldarvust, eelmine nädal hospitaliseeriti 302 inimest. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 68 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 312 inimest (77,4 protsenti).

Ööpäeva jooksul suri kuus koroonaviirusega nakatunut: 62-aastane mees, 71-aastane mees, 73-aastane mees, 79-aastane mees, 88-aastane mees ja 88-aastane naine. Kokku on Eestis surnud 1143 koroonaviirusega nakatunut.

Eestis on COVID-19 vastu vaktsineerimisi tehtud 311 398 inimesele, kaks doosi on saanud 99 087 inimest

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Hmm
2 aastat tagasi

Need, kes isiklikult arvavad, et viirus neid tapab, (kuna selliseid on vähemus)võiksid kuskile väiksele saarele kolida ja mitte ühtegi võõrast saarele rohkem lasta. Saaks rahulikult edasi elada

ämmamamma
2 aastat tagasi
Reply to  Hmm

Hmm..Sinu lõpulause on, et saaks rahulikult edasi elada. Keda sa küll silmas pidasid?-kas need, kes saarel või need, kes mandril. Minu ämm kostaks sinu jutu peale, et ah tahate minust lahti saada, jah-ärge lootkegi, et ma kuhugi lähen-siin ma olen ja siia ma ka jään.

Hmm
2 aastat tagasi
Reply to  ämmamamma

;))) no siis ta on tubli kange naine. Tema võib jääda.

Seda et
2 aastat tagasi

Isiklikult ei arva, et Läänemaa peaks oma koolid avama.

Linlane
2 aastat tagasi
Reply to  Seda et

Ka minu arvamus, et Läänemaa peaks oma koolide ja kaupluste avamisega veel ootama, kuna nakatumise % on Eesti kõrgemaid, kui avatakse, lööb see nakatumise järsult kõrgemaks

LEE
2 aastat tagasi
Reply to  Linlane

Isiklikult võiksite oma paanikaosakonna kinni panna juba.

juss
2 aastat tagasi
Reply to  Seda et

Tited lähevad lolliks sellest jamast juba! Teil omal vist lapsi pole.

Santa
2 aastat tagasi
Reply to  juss

Tee edaspidi targemaid.

Hmm
2 aastat tagasi
Reply to  Santa

Kirjutas, et lähevad lolliks. Järelikult tegigi targad, aga sellest jamast lähevad lolliks!