Galerii: Haapsalus said teise doosi koroonavaktsiini õpetajad ja politseinikud

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 8
Kultuurikeskuses said õpetajad, politseinikud ja päästjad teise doosi Astra Zeneca koroonavaktsiini. Foto: Malle-Liisa Raigla

Neljapäeval ja reedel oli Haapsalu kultuurikeskuses taas massvaktsineerimine, kus kahe päeva jooksul sai koroonavaktsiini üle 300 läänlase.

Seekordsel massvaktsineerimisel said teise kaitsesüsti need õpetajad, päästjad, politseinikud ja vabatahtlikud, kes veebruari lõpus said samasugusel massvaktsineerimisel esimese doosi Astra Zeneca koroonavaktsiini.

Kultuurikeskusesse oli vaktsineerima sõitnud Qvalitase õdedebrigaad. Vaktsineerima tulnud pidid kõigepealt täitma kontrollküsimustiku ja enne vaktsineerimisele pääsemist mõõtis õde kõigil kehatemperatuuri.

Esimese kaitsesüsti sai samasugusel massvaktsineerimisel veebruaris 332 läänlast. Teisele kaitsesüstile jätsid õdede sõnul tulemata üksikud läänlased, kellel oli tulemata jätmiseks mõjuv põhjus.

Reede hommikuse seisuga oli ühe vaktsiinidoosi saanud 3075 läänlast, vaktsineerimiskuur oli lõpetatud 3238 läänlasel. Neist sai neljapäeva jooksul kaitsesüsti 396 läänlast – 105 esimese doosi ja 291 teise doosi.

Haapsalus on vähemalt ühe doosiga vaktsineeritud 2863 inimest, Lääne-Nigula vallas 2289 inimest ja Vormsil 161 inimest.

Läänemaal on vaktsineeritud 30,88% elanikest.

Malle-Liisa Raigla fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments