Haapsalu politsei alustas nädala jooksul 31 menetlust

Nädal jooksul sai Haapsalu politsei juhtivuurija Vello Palmitsa sõnul 29 väljakutset. Neljal korral alustas politsei kriminaalmenetlust ja 27 korral väärteomenetlust, millest 23 olid liiklusrikkumised.

Politsei tuvastas liiklusjärelevalve käigus, et seitsmel sõidukil oli läbimata tehnoülevaatus ning  kaheksal korral ületasid autojuhid lubatud sõidukiirust.

12. aprillil sai politsei teate, et viimase kahe nädala jooksul on Lääne-Nigula vallast Päri külast varastatud neli mesilastaru koos mesilastega. Tegemist oli korpustarudega, millest osa olid värvimata ja valmistatud puidust. Teine osa tarudest oli valmistatud penoplastist ja värvitud sinakasroheliseks.

13. aprillil varastas 28-aastane mees suhtes Haapsalus Posti tänaval kauplusest alkoholi. Mehe suhtes alustati kriminaalmenetlust.

14. aprillil teatati politseile, et Lääne-Nigula vallas Kirimäe külas varastati põllu äärest jalgratas Scott, mille raami küljes olnud kotis oli Samsungi mobiiltelefon ja Fitbit nutikell. Jalgratas leiti sama päeva õhtul üles Võntkülast tühja rattakotiga.

Politsei palub kõiki kes vargustest midagi teavad, sellest teada anda Haapsalu politseijaoskonnale aadressil vello.palmits@politsei.ee või telefonil 473 2807.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments