Palivere staadioni ehitus läheb lahti

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Palivere kooli juurde tuleb staadion. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula valla tänavuses eelarves on 100 000 eurot Palivere kooli juurde staadioni ehitamiseks.

„Võtame eelhinnapakkumised, kuulutame hanke välja ja hakkame otsast minema,” ütles Lääne-Nigula abivallavanem Taivo Kaus.

Kõike 100 000 euroga valmis ei tee. „Katsume saada aluspõhja ja katted ning välja selgitada, kui palju selle raha eest üldse saab,” ütles Kaus. Paigaldada tuleb liigvee äravoolutorud. Kavas on rajada jalgpalliväljak, 250meetrine jooksuring, jõulinnak, võrkpalliväljak ja rannavõrkpalliplats ning teha korda korvpalliväljak.

Palivere on praegu staadionita. „On asfaltplats rõngastega, neli 60 m pikkust jooksurada ja kaugushüppekast,” ütles Kaus.

5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Juss
1 aasta tagasi

Staadion pidi juba 1992 projekti järgi sinna tulema. Enamus Palivere kooli lapsi marssisid spordipäevadel ca. 5 km kaugusele erinternaatkooli staadionile ja tagasi.

elu meie ümber
1 aasta tagasi

Kas vallavalitsus saadab esmaspäeval kogu nädala edulood ära, et igale päevale jaguks midagi? Või kuidas täna veel värskes uudises kirjas “Lääne-Nigula vallavanema kohusetäitja Taivo Kaus”? Muidugi, artikli autor on varemgi silma paistnud oma põhjalikkusega nagu uurivale ajakirjandusele kohane. Edasi, LE (Lihtsalt Eitea)!

Mis
1 aasta tagasi

Taebla vallas ja Lääne- Nigula vallas seni tehtud on, kui pole suudetud isegi koolile staadioni ehitada, et koolimaja on lagunemas, see ei huvita valla kõrgeid tegelasi üldse, peaasi, et iga kuu kindlal kuupäeval palgaraha laekuks arveldukontole.

ikkagi
1 aasta tagasi
Reply to  Mis

Nii krussis kohe. Välja kukkus sellie vahutamine nii, et “miks pole varem staadionit ehitatud ja miks te ometi staadionit ehitate”. Rahu, jõudumööda tehakse nii mõndagi või pane käed külge.

Jaanus
1 aasta tagasi
Reply to  Mis

Nagu koolipapa ütles Joosep Tootsile, et kui jõua kogu ülesannet teha, siis tee pool. Nii on ka Palivere kooli staadioniga, selle väikese raha eest ei saa pooltki staadioni, aga see eest on meil uhke Risti bussijaam, kus saava linnavurled soojas vesiklosetis pissil käia.