Jüri Ratas: oleme taasiseseisvunud Eesti suurimas tsiviilkriisis

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Riigikogu esimees Jüri Ratas soovitab vaktsineerimise küsimustes kuulata oma perearsti. Foto: Arvo Tarmula

Riigikogu esimees Jüri Ratas soovitab vaktsineerimise küsimustes kuulata oma perearsti. Foto: Arvo Tarmula

Reedel Haapsalut ja Läänemaad külastanud riigikogu esimehe Jüri Ratase sõnul on Eesti viimase 30 aasta suurimas tsiviilkriisis, aga selle kõrval ei tohi ära unustada ka teisi teemasid.

Ratase sõnul on tal plaanis teha visiit igal nädalal ühte maakonda. Läänemaa oli üks esimesi, mida ta külastas ja sel nädalal sõidab ta Pärnumaale.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kes
3 aastat tagasi

seda Ratast enam usub vöi tösiselt vötab…

kesik
3 aastat tagasi

Tohutu tähtsusega avaldus! — keegi seda varem ei teadnud!….. väga lihtne on töö-ajal rahva raha eest mööda Eestit reisida ja ennast kuningaga esitleda lollidele imetlemiseks.

Äri
3 aastat tagasi

Kulla mees millisest iseseisvusest sa räägid ? Te olete selle riigi ju jupp haaval maha parseldanud. Eesti valmistub avalikult sõjaks venemaaga.

demokraatia
3 aastat tagasi
Reply to  Äri

jah tõsi ta on võõrväed on sees ja me ise aitame meie niinimetatud liitlastel teisi riike okupeerida.

ok, aga
3 aastat tagasi
Reply to  demokraatia

ei ole ju võõrväed. Eesti kuulub NATOsee, kõik sellesse organisatsiooni kuuluvad riigid on omad sõjalises mõttes. Nagu jalgpallitiimiga sarnaselt, kui muidu aru ei saa.

vabariik
3 aastat tagasi
Reply to  ok, aga

ja ega nõuka ajal mõtlesime me ka et meil on vabariik ja nõukoguse väed olid meil sellels sees et meid kaitsta. meie poisid käisid siis ka automaat kaelas moslameid tapmas. Nii pidime helgesse tulevikku jõudma

Tiit
3 aastat tagasi

EKRE jorssid jorisevad, kõigi vastu torisevad.
Kuid ei iial enam nad, valitsusse küll ei saa.

ok, aga
3 aastat tagasi
Reply to  Tiit

praegune valitsuskoosseis on teiemeelest aus ja õiglane? Tundub, et nagu tõepoolest oleksite kremli poolt tasustatud netitroll.

Valijatel on ees valik
3 aastat tagasi

Ma ei saa enam aru, mis eesti inimesi peaks veel veenma Keski ja reffi valimistel valima? Nad on end totaalselt põhja mänginud oma kaporatuuri abi ja ALDE juhtimisel meie poliitikas. Tänane valitsus on lausa karistus eesti inimestele.

Poliitika rindel muutusteta
3 aastat tagasi

Täna just uudistes olid viimase küsitluse tulemused: Reformi toetab ikka kolmandik, Keski ligi viiendik valijaist, seega tubli enamus kohti parlamendis oleks endiselt tagatud. Vist uut Savisaart oleks vaja, et neid kahte veel võimult kõigutada saaks, aga selleks on praegused juhid kõik piisavalt amorfse olemisega.
Niiet edasi helgema tuleviku poole, suurte Alde ideede vaimus.

Hmm
3 aastat tagasi

meie inimene tundub olevat rumal võibolla või arg ja laisk. Paljud ei taha võidelda, tahavad rahu ja neil ükskõik mis võim valitseb, saaks rahulikult kodus seriaale telekast vahtida. See olukord on kahjuks nii, tänavatele ei tule enam mitte kedagi nagu oleks kõik korras. Huku algus ja eestluse lõpp, nii lihtsalt lähebki.

Jüri koos oma erakonnaga
3 aastat tagasi

on tühi koht peale seda reetmist +”edutamist” veel kõrgemale postile. See kõik nii ilge ja läbinähtav, et ei taha seda isegi pikemalt kommenteerida. Kurb, väga kurb.

Peter
3 aastat tagasi

Oh jürka , selle jutu asemel peaksid sa mõistma, et kui päris tõsiseks läheb riigipiiril olete kœik siin tühi koor. Heremi jutt on ju täitsa soe. Lisaks tassitakse saamatust kaitseministeeriumist jõude välisministeeriumisse ja kaitseminis edutatakse lausa jorsse. No andke aru lõpuks endile.