Galerii: Jüri Ratas külastab täna Läänemaad

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 28
Riigikogu esimehe Jüri Ratase visiit algas Risti raudteejaamast, kus Eesti Raudtee ehitusteenistuse juht Riho Vjatkin (vasakul) andis Jüri Ratasele ülevaate raudtee ehituse seisust. Foto: Malle-Liisa Raigla

Täna külastab Haapsalut riigikogu esimees Jüri Ratas, kellel on linna külastades kolm eesmärki: tutvuda Haapsalu-Rohuküla raudtee ehitusega, tervisekriisiga toimetulekuga ja kohaliku elu arenguga.

Hommikul kell 8.55 alustas Ratas koos Haapsalu linnajuhtidega sõitu rongiga Tallinnast Turbasse. Esimese peatuse tegi Ratas Ristil, kus Eesti Raudtee juhatuse esimees Kaido Zimmermann ja ehitusteenistuse juht Riho Vjatkin andsid ülevaate Turba-Risti raudtee projekteerimise seisust.

Seejärel suundus Ratas koos kaaskonnaga Haapsalu jalgpallihalli ehituse juurde. Seal andis ehituse käigust Ratasele ülevaate Haapsalu spordibaaside juht Tarmo Tuisk. Seejärel vaatas Ratas üle Metsa tänava remondi. Tänavustest Haapsalu teeremontidest andsid Ratasele ülevaate aselinnapea Innar Mäesalu ja taristunõunik Sirli Vaksmann.

Ratase visiit viis edasi Läänemaa haiglasse ja perearsti keskusesse. Ratase tänasesse päevakavasse mahub veel Haapsalu raudteemuuseumi laienemisega tutvumine, neuroloogiahaigla, üürimaja ja villa Friedheimi külastamine ning politseinike, päästjate, noorte ja linnajuhtidega kohtumine.

Malle-Liisa Raigla fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
24 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nukker
3 aastat tagasi

ja hale pilt avaneb neilt fotodelt millegipärast. Paneb mötlema…

Valdur-Heldur
3 aastat tagasi

Suurpärane pildigalerii tähtsatest inimestest, eriliselt õnnestunud on osad

lugeja
3 aastat tagasi

Parteijuhte ei tohi kritiseerida, kommentaarid kaovad kui paha viirus.

toim.
3 aastat tagasi
Reply to  lugeja

Kas truuks koeraks nimetamine on kritiseerimine? Ei ütleks, pigem võrdlus tubli koduloomaga ja see ei sobi mitte. Jääge viisakaks!

Eesti NSV
3 aastat tagasi

Õige pealkiri oleks: Põike külastab täna Läänemaad!

H.T
3 aastat tagasi

Lahe värk. Suured bossid võiks muul ajal ka ikka käia külas, kui valimisi lähedal ei ole. Soovitavalt musta volgaga, sest meil siin on nostalgia päevad ka popid, sobiks hästi teemasse.

Olen nõutu
3 aastat tagasi

ei mingeid pikivahesid,Tuisk lausa kallistab Ratast?????? pole ime siis,et Eestis koroona korralikult vuhab.Pole mõtet ju maski kanda kui ise olete piltidel külg külje kõrval

Heh
3 aastat tagasi
Reply to  Olen nõutu

Aa, kes see kannab? Ma panen poes selle ainult ette, sest muidu joostakse pikali ju ja taotakse nägu veriseks.

Misasja
3 aastat tagasi
Reply to  Olen nõutu

pole mõtet maski kanda, kui ise olete külg külje kõrval??? Nüüd ei saanud aru. Siis just tulebki kanda ju, kui vahemaad ei suudeta pidada, bussid, poed jne. Milleks maski siis kanda, kui vahemaa teistega on piisavalt suur?

nimi
3 aastat tagasi

Ratas ei ole tegelikult enam peaminister ja tegu pigem valimiseelse propaganda üritusega. Kas siis linnapea ei tea seda või on osa kampaaniast.

Hmm
3 aastat tagasi
Reply to  nimi

keegi väitis, et peaminister on või? Mis see tegelikult siia puutub?

Noor penskar
3 aastat tagasi
Reply to  nimi

Miks mitte,augustis on presidendi valimised.

mugavus
3 aastat tagasi

kasvab

Teet
3 aastat tagasi

Üks kirjaoskamatu kutt on siin juba 2 pläma kirjutanud. Võiksid ennem õigekirja selgeks õppida.

Hmm
3 aastat tagasi
Reply to  Teet

Tead küll, mida õigekirjaküttide kohta öeldakse?

häbi on lugeda.
3 aastat tagasi

kaks küüditajat käivad enda töö vilju nüüd üle vaatamas. Kuvitav miks meie kalatööstusse, metsamajandisse, leivatehasesse, piimatöötusse ei viida ? vangi tuleks panna koruptsiooni ja rigireetmise eest. mitte kangelasene kohelikul leheveergudel väljanäitusele tuua.

lahked
3 aastat tagasi

kingivad vladimir vladimirile meie narvataguse ja petserimaa

Majaomanik
3 aastat tagasi

Nimekirja täienduseks:lennuväli,raketibaas,radarijaam,villavabrik,limonaadi tehas,naftabaas,asfaldi tehas,teravilja kombinaat jne irw!