Metsa tänava remont Teelesse pääsemist ei sega

Kolmapäeva hommikul algas Metsa tänava remont. Foto: Arvo Tarmula
Kolmapäeva hommikul algas Metsa tänava remont. Foto: Arvo Tarmula

Kolmapäeva hommikul kell 8 suleti liikluseks osa Haapsalu Metsa ja Tamme tänavast ning kohe alustasid töömehed Tallinna maantee ja Jalaka tänava vahelisel lõigul ka vana asfaldi freesimist.

Metsa tänaval on liiklusele avatud vaid ülesõidud Jalaka ja Haava tänava ristmikel. Nurme tänava ristmik jääb avatuks, seda ei remondita. Samuti pääseb sealtpoolt autoga Teele kohvikusse. „Keelumärgid tulevad pärast meie sissesõitu,” ütles Teele kohviku omanik Hülle Paes.

Paese sõnul andsid töömehed remondist talle viisakalt teada. Paes lisas, et poleks mõeldav, et ettevõtte juurde piiratakse ligipääsu kolmeks kuuks. „Las teevad tee korda, lihtsalt niikaua ei pääse Tallinna maantee poolt meie juurde,” ütles Paes.

Tee sulgemise tõttu on asendatud ka bussipeatused, mis on viidud Niine tänavale ja Tallinna maanteele.

Kokku rekonstrueeritakse 500 meetrit tänavat. Metsa tänavat remondib Lääne Teed OÜ ja remont kestab juuli lõpuni.

Remont läheb maksma ligi 650 000 eurot, lisandub käibemaks. Suurem osa teeremondiks kuluvast summast sai linn eelmisel aastal riigilt investeeringutoetuse ehk nn koroonarahana. Investeeringutoetuse tingimused lubasid raha kasutada ka sel aastal, kuid leping tööde tegijaga tuli sõlmida enne 2020. a lõppu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments