Lihula veretöö osalisi valdas surmahirm

Mikk Tarraste kohtuprotsessil. Malle-Liisa Raigla

Mullu juunis Lihula lähistel veresauna korraldanud Mikk Tarraste kohtuprotsess on lõpusirgel – tunnistajad on kuulatud ja kohtualune ise on plaanis üle kuulata 5. aprillil.

Seni on kohtusaalis kõlanud kannatanute, nende sõprade ja lähedaste, ümbruskonna elanike, politseinike, kiirabitöötajate, Mikk Tarraste sõbra ja läbi prokurori Gardi Andersoni suu ka Tarraste enda versioon juhtunust.

Põhiliselt on kohtusaalist kõlama jäänud sõna „hirm”, mida tundsid kõik osalised, ka süüalune ise.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Öö
1 aasta tagasi

O8p….8o

hmm
3 aastat tagasi

endal püssi taskus pole ja vastavat treeningut ka, ära mine torkima.. kätte oleks saadud niivõinaa, võimalik ka et relvad leitud, aga oleks ellu jäänud inimesi.

Urjadnik
3 aastat tagasi

Siin on kõik targad koos. Oleks/poleks Igatahes ei ole võimalik kellelegi peale mõrvari midagi etteheita ei seaduse ega moraali koodeksi järgi. Kõik peale mõrvari tegid seda, mida nad antud situatsioonis teha võisid, sest rohkem nad ei võinud. Lihtsalt mõrvar ei halastanud kellelegi peale ise enda. Ja kelleltki teiselt natukenegi süüd otsida on lihtsalt nii jabur. Aga ei imestaks kui mõrvaril koguni oma fänclub on, kes süüd mujal näevad. Paljudel vägistajatel ja sarimõrvaritel on oma fännid olnud, kes neile kaasa tunnevad. Tihti on tegemist olnud naiivsete neiukestega, kes usuvad, et neil on psüholoogilised teadmised või võimed nende inimeste käitumist muuta või… Loe rohkem »

politruk
3 aastat tagasi
Reply to  Urjadnik

Tark tuli välja…..

Eks
3 aastat tagasi
Reply to  politruk

Neid tarkpäid paistab olevat jah .

jamps
3 aastat tagasi

moraal on see, et pole vaja igasugusel eraisikul korda looma hakata .. oleks kogu teema üldse olnud olemata ning kõik elus – terved.

loll aktivist
3 aastat tagasi
Reply to  jamps

Täpselt nii.

Miralda
3 aastat tagasi
Reply to  loll aktivist

On ju teada, et enamik eestlastest on ükskõiksed(loe arad)!

Ei tea
3 aastat tagasi
Reply to  Miralda

Kas on mõtet kõiki oma mõõdu järgi mõõta .

Pamp
3 aastat tagasi
Reply to  jamps

Teema oleks varem või hiljem kindlasti esile kerkinud, aga seda küll, et pole mõtet ise politseinikku mängima hakata.