1

Lihula tulistaja kohtuprotsess jätkub tunnistajate kuulamisega

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Mikk Tarraste saabus oma kolmandale kohtuistungile. Malle-Liisa Raigla
Lihula tulistaja Mikk Tarraste kohtu ees. Malle-Liisa Raigla

Pärnu maakohtus jätkub täna tunnistajate kuulamisega kohtuprotsess mullu suvel Lihulas kaks inimest tapnud Mikk Tarraste üle.

Kohtuprotsess Tarraste üle algas 15. veebruaril, kus Tarraste tunnistas oma süüd ja nõustus kõigi tema vastu esitatud tsiviilhagidega. Samas ei tunnistanud ta kuritegude varjamist ning kuriteopaigalt põgenemist. Tarraste lisas, et jääb oma varem esitatud avaliku kahetsuse ja vabanduse juurde.

18. veebruaril luges prokurör Gardi Anderson kohtus ette süüaluse eeluurimisel esitatud versiooni Lihulas mullu suvel juhtunust, alustades ajast, kui ta maakoju saabus ja lõpetades tema kinnipidamisega.

Protsess jätkus 22. veebruaril tunnistajate ülekuulamisega ja sellega ka jätkatakse. Süüaluse ülekuulamine on plaanis aprilli alguses.

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
vaatleja
vaatleja

Kõik see jama oleks olemata, kui Häirekeskuse nais/töötaja ei oleks soovitanud rumalale mootorratturile seda autot jälitada…

wpDiscuz