4

Galerii: esmaspäev on naistepäev ja seega ka lillepäev

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kastani keskus. Foto: Urmas Lauri
Lillekauplejad teenindusmaja esisel parkimisplatsil. Foto: Urmas Lauri

Kuigi naistepäevalillede ostmine algas juba neljapäeval, müüakse suurem osa lilli siiski tänase päeva jooksul. Lilli on eri kohtades müügis nii palju, et ükski Läänemaa naine ei tohiks lilleta jääda.

Reedel ütles lillepoe Flamingo omanik Aap Uspenski, et suurem naistepäevalillede ostmine läheb lahti pühapäeval. „Kuidas see välja hakkab nägema, ei tea keegi, lubab ju lund ja ka tuisku,” rääkis lillekaupmees. Esmaspäeva hommikul tõdes Uspenski, et pühapäevane lillemüük jäi kesiseks, sest ilm oli tõepoolest eriliselt kehv. Sellise ilmaga ei aja end keegi naljalt välja.

Esmaspäev oli valdavalt päiksemine, inimestel tuju rõõmsam ning lilledega inimesi oli linnavahel vastu tulemas palju.

Lillekaupmeeste sõnul on naistepäevaks tellitud lillede ports mullusega võrreldav. Ilma lilleta ei tohiks küll ükski Läänemaa naine jääda, ennustas Uuemõisa Konsumis tegusteva lilleäri Uus Lill omanik Anu Jakobson reedel.

Fotod: Urmas Lauri

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Sass S
Sass S

Sai viidud nii lilled kui ka karoona .

Vambola
Vambola

raiskamine

Kohalik
Kohalik

Maskid!?

Sipelgas
Sipelgas

Varsti suur kevad ja mingem loodusesse korjama .

wpDiscuz