Narva laskmisvõistlustel sai Brigitta Vare teise koha

Birgitta Vare
Birgitta Vare

Narva laskespordiklubis toimus legendaarse laskmistreeneri Vladimir Sidorovi auks õhkrelva võistluse, kus parim läänlane oli teise koha saavutanud Brigitta Vare.

Vare lasi õhupüstolist 40 lasku ja teenis 361 silma. Võitis sama silmaga Viljandi tüdruk Marja Kirss. Otsustavaks said sisekümned, mida mõlemal laskuril oli võrdselt 6. Seejärel vaadati kummal on parem viimane seeria. Seegi oli võrdne. Alles paremus eelviimases kümnelasulises seerias andis esikoha viljandlannale.

Teistest meie tüdrukutest teenis Mai-Liis Vikman 342 silmaga 9. koha, Arianna Stamberg 312 silmaga 13. koha, Meribel Lepp 311 silmaga 14. koha. Kokku osales võistlustel 32 tüdrukut.

Poiste õhupüstolis sai 352 silmaga 4. koha Karlis Lõps. Uue isikliku rekordi lasknud Raian Kleemann oli 351 silmaga 5. kohal. Kert Kallas teenis 348 silmaga 6. koha, Kaspar Tõnisson 344 silmaga 8. koha, Matis Russi 343 silmaga 9. Koha ja Karel Markus Rääli 342 silmaga 10.koha. Kokku osales 38 poissi.

Treeningformaadis võistluse autasustamine on veel ees ja toimub pakiautomaadi kaudu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz