3

Vandaal lõhkus Pargi tänava korteris televiisori

25. veebruaril alustas politsei kriminaalmenetlust, et veebruarikuu jooksul on Haapsalus Pargi tänaval lõhutud korteriuks, sisenetud korterisse ja lõhutud televiisor. Esialgsel hinnangul on tekitatud varalist kahju 300 eurot.

23. veebruaril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et eelmisel nädalal ostis Läänemaal elav mees Facebooki kaudu kuldsõrmuse ning kandis selle eest müüja arvelduskontole raha. Lubatud sõrmust ei ole mees saanud. Tekitatud varaline kahju on 240 eurot.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
küll
küll

sildistavad – vandaal kohe

Ah mis
Ah mis

Kuidas sellist inimest siis nimetada? Eeskujulik kodanik, mask oli ees ja televiisor ründas teda?

Puuk
Puuk

Lühidalt- lihtsalt pätt…

wpDiscuz