1

Plusskraadid kestavad vähemalt nädala lõpuni

Sulailm Haapsalu promenaadil. Foto: Arvo Tarmula
Sulailm Haapsalu promenaadil. Foto: Arvo Tarmula

Teisipäeval on pilves ilm. Lääne-Eestis sajab lörtsi ja vihma, Ida-Eestis lörtsi ja lund. On jäidet. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-11, puhanguti kuni 14, rannikul kuni 17 m/s, pärastlõunal pöördub Lääne-Eestis edelasse ja läände ning nõrgeneb. Õhutemperatuur Lääne-Eestis 0 kuni +3, Ida-Eestis -2 kuni -8 kraadi, õhtuks temperatuur tõuseb.

Teisipäeval on Läänemaal pilves ilm. Sajab lörtsi ja vihma, on jäiteoht. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-10, puhanguti 13-15 m/s, pärastlõunal pöördub edelasse ja läände ning nõrgeneb. Õhutemperatuur on +1 kuni +2 kraadi.

Sama palju õhusooja lubab riigi ilmateenistus ja kolmapäeva ööks, päeval tuleb kuni neli soojakraadi. Ka ööl vastu neljapäeva on oodata kaks kuni neli soojakraadi, päeval kolm kuni viis. Sarnane ilm on ka reede öösel ja päeval. Ööl vastu laupäeva temperatuur pisut langeb – temperatuur jääb ühe sooja- ja ühe külmakraadi vahele. Päeval tuleb kuni kolm soojakraadi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
libasõnum
libasõnum

täna kõikjal miinustes

wpDiscuz