Plusskraadid kestavad vähemalt nädala lõpuni

Sulailm Haapsalu promenaadil. Foto: Arvo Tarmula
Sulailm Haapsalu promenaadil. Foto: Arvo Tarmula

Teisipäeval on pilves ilm. Lääne-Eestis sajab lörtsi ja vihma, Ida-Eestis lörtsi ja lund. On jäidet. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-11, puhanguti kuni 14, rannikul kuni 17 m/s, pärastlõunal pöördub Lääne-Eestis edelasse ja läände ning nõrgeneb. Õhutemperatuur Lääne-Eestis 0 kuni +3, Ida-Eestis -2 kuni -8 kraadi, õhtuks temperatuur tõuseb.

Teisipäeval on Läänemaal pilves ilm. Sajab lörtsi ja vihma, on jäiteoht. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-10, puhanguti 13-15 m/s, pärastlõunal pöördub edelasse ja läände ning nõrgeneb. Õhutemperatuur on +1 kuni +2 kraadi.

Sama palju õhusooja lubab riigi ilmateenistus ja kolmapäeva ööks, päeval tuleb kuni neli soojakraadi. Ka ööl vastu neljapäeva on oodata kaks kuni neli soojakraadi, päeval kolm kuni viis. Sarnane ilm on ka reede öösel ja päeval. Ööl vastu laupäeva temperatuur pisut langeb – temperatuur jääb ühe sooja- ja ühe külmakraadi vahele. Päeval tuleb kuni kolm soojakraadi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
libasõnum
3 aastat tagasi

täna kõikjal miinustes