Ristil lõi üks mees teist kirve seljaga

Möödunud nädal jooksul sai Haapsalu politsei 16 väljakutset, alustas neli kriminaalmenetlust ja 21 väärteomenetlust.

19. veebruaril alustas politsei kriminaalmenetlust 76-aastase mehe suhtes, kes lõi Läänemaal Risti alevikus kortermajas kirve seljaga 48-aastast meest. Teo toimepanija pidas politsei kahtlustatavana kinni. Sellise teo eest võib kohus karistada rahalise karistuse või kuni üheaastase vangistusega.

18. veebruaril alustas politsei kriminaalmenetlust mehe suhtes, kes juhtis Läänemaal Lääne-Nigula vallas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel autot joobeseisundis. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni ning järgmisel päeval karistas kohus teda üheaastase tingimisi vangistusega ning talt võeti kolmeks kuuks ära juhtimisõigus.

15. veebruaril alustas politsei kriminaalmenetlust 45-aastase mehe suhtes, kes lõi Haapsalus Tallinna maanteel kellasepatöökojas teist meest. Samuti 15. veebruaril alustasime menetlust selles, et Haapsalus Kuuse tänaval taaraautomaadi juures löödi 49-aastast meest.

„Toime pandud väärtegudest suurem osa olid seotud liiklusega ja just kiiruseületamistega. Kahel juhul alustasime menetluse inimeste suhtes, kes ostsid alaealistele alkoholi,” ütles Haapsalu politsei juhtivuurija Vello Palmits.

Samuti sai politsei nädala jooksul mitu teadet öörahu rikkumise osas, millest kahel korral alustas politsei väärteomenetlust avaliku korra rikkumise alusel. Mõlemad rikkumised olid Haapsalus öösel kella kahe ja kolme vahel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pamp
3 aastat tagasi

18. veebruaril alustas politsei kriminaalmenetlust Žmurikovi suhtes, kes juhtis Läänemaal Lääne-Nigula vallas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel autot joobeseisundis. Politsei pidas Žmurikovi kahtlustatavana kinni ning järgmisel päeval karistas kohus teda üheaastase tingimisi vangistusega ning talt võeti kolmeks kuuks ära juhtimisõigus.

Koolipapa
3 aastat tagasi

Kui kirvel on selg, siis peaks saama seda ka selili panna. Huvitav kuidas see välja näeks? 🙂

Kaarel
3 aastat tagasi

Vanaste üteldi joobeseisundis mehe kohta joomane või purjakil!

Miralda
3 aastat tagasi

Vanasti öeldi ikka kirvesilmaga!

polegi
3 aastat tagasi

see linn nii välja surnud