Kiik: vanemad klassid võivad minna peale koolivaheaega distantsõppele

Sotsiaalminister Tanel Kiik (Keskerakond). Foto: Arvo Tarmula
Terviseminister Tanel Kiik (Keskerakond). Foto: Arvo Tarmula

Valitsus teeb otsused võimalike uute piirangute kohta neljapäeval, kuid juba praegu on selge, et koroonaviiruse leviku piiramiseks on vaja piiranguid karmistada, ütles teisipäeval saates „Uudis+” terviseminister Tanel Kiik.

Kiige sõnul andis teadusnõukoda valitsusele ettepanekute paketi, mille järgi kaalutakse piirangute kehtestamist avalikele üritustele, hariduses, meelelahutus- ja kultuurivaldkonnas.

Kiige sõnul on valitsuse ja teadusnõukoja ühine siht, et võimalikult paljud lapsed saaksid käia kooli tavapärases korras. Kiige sõnul puudutaksid uued piirangud gümnaasiumiõpilasi ja üliõpilasi, kes peaksid minema distantsõppele. Piirangud hakkaksid kehtima peale koolivaheaja lõppu ehk märtsi alguses.

Valitsus kehtestab võimalikud piirangud üle riigi ning kohalikud kriisinõukogud vaatavad need üle ning kehtestavad vajadusel karmimad piirangud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments