Kevin Sakson tõukas uue isikliku rekordi

Kevin Sakson. Foto: Marko Mumm
Kevin Sakson. Foto: Marko Mumm

Eesti aja järgi öösel vastu pühapäeva lõppenud esinduslikul kergejõustikuvõistlusel Ameerika Ühendriikides tegi hea võistluse Iowa State University üliõpilane Kevin Sakson.

Iowa State Classic nimelisel võistlusel sai Haapsalu noormees hakkama meeste kuulitõukes isikliku rekordiga.
Kui 21.jaanuaril toimunud võistlusel oli ta oma rekordile lisanud ühe sentimeetri, tõugates 17.11, siis nüüdseks on tema uued rekordnumbrid 17.53.

Kokku läks Haapsalu kergejõustiklasel kuuest katsest mõõtmisele neli. Kindlasti väärib märkimist, et kõik need katsed olid vanast rekordist paremad.

Neljandas voorus tuli 17.53.

Võistlusel andis see seitsmenda koha. Võistluse võitis Alex Talley, kes tõuaks parimal katsel 19.66. Võistlus oli äärmiselt kõrgetasemeline ja pingeline, neli esimest mahtusid näiteks 38 sentimeetri sisse.

Kuigi tegemist oli noormehe isikliku rekordiga, ei jäänud sportlane ise võistlusega rahule.” Esitusega ma rahule ei jäänud. Kõik tõuked olid tehniliselt halvad. Olen absoluutselt enamaks suuteline.” ütles ta öösel Lääne Elule.

Kevin Sakson tõusis selle tulemusega Eesti hooaja liidriks ja kõigi aegade siseedetabelis 21 kohale.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Valdo
3 aastat tagasi

Tubli.