Ilm läheb taas külmaks

Ilm läheb külmaks. Arvo Tarmula
Ilm läheb külmaks. Arvo Tarmula

Homme hommikul on Lõuna-Eesti kohal kuiva ilmaga kõrgrõhuala loodeserv. Läänemerelt ulatub Soome lahele sajupilvedega madalrõhulohk. Pärastlõunal jõuab Läänemere keskossa uus pisike osatsüklon ning Liivi lahele lumesadu, mis laieneb õhtu jooksul üle Eesti.

Teisipäeval on valdavalt pilves ilm. Ennelõunal sajab Põhja-Eestis mitmel pool lund, pärastlõunal levib Edela-Eestist kirdesse uus tihedam lumesadu, kohati tuiskab. Puhub lõuna- ja kagutuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni -6 kraadi.

Läänemaal on ilm pilves. Ennelõunal ja õhtul sajab lund. Puhub lõuna- ja kagutuul 5-10 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni -5 kraadi.

Ka öösel on Läänemaal oodata 6 kuni 9 kraadi külma, päeval -3 kuni -5.

Neljapäevast reedeni jääb temperatuur öösel -7 ja -13 kraadi vahele ja päeval -6 ja -9 vahele.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments