ERR: Keskerakond toob ministritena poliitikasse mitu uut nime

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Riigihalduse minister Jaak Aab. Foto: Arvo Tarmula

Riigihalduse minister Jaak Aab. Foto: Arvo Tarmula

Keskerakond ja Reformierakond tutvustavad täna lõunal volikogul oma ministrikandidaate.

Kell 11 koguneb Reformierakonna volikogu, et kinnitada valitsusega liitumine.

ERR avaldas oma allikatele lõviosa uue valitsuse koosseisust, milles on näha mitmeid üllatusi: siseministriks saab Põhja prefekt Kristian Jaani (Keskerakonna kandidaat), justiitsministriks Maris Lauri (RE), välisministriks Eesti suursaadik Prahas Eva-Maria Liimets (KE), kaitseministriks Kalle Laanet (RE), rahandusministriks Keit Pentus-Rosimannus (RE), haridus- ja teadusministriks Liina Kersna (RE), väliskaubandus- ja IT-ministriks Andres Sutt (RE), maaeluministriks Urmas Kruuse (RE), kultuuriministriks Anneli Ott (KE), keskkonnaministriks Tõnis Mölder (KE) ja tagasi riigihalduse ministriks liigub Jaak Aab (KE). Senised ametid säilitavad sotsiaalminister Tanel Kiik (KE) ning majandus- ja kommunikatsiooniminister Taavi Aas (KE). Sotsiaalministeeriumi tekib juurde veel üks ministrikoht, see läheb Reformierakonnale, kuid uue ministri nimi on veel teadmata

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
2. kodanik
2 aastat tagasi

Korruptsiooniga võitlemise ministeeriumi polegi?