Lääne Malevlane: aasta naiskodukaitsja nominent on Triin Pärnpuu

Lääne Elu

info@le.ee

Triin Pärnpuu. Foto Vendo Jugapuu

Triin Pärnpuu on naiskodukaitse tegevliige 2014. aastast ja selle ajaga on ta teha jõudnud väga palju.

Triin on olnud Lõuna-Läänemaa jaoskonna üks asutajaliikmeid, aastast 2016 Lõuna-Läänemaa jaoskonna esinaine ning enamiku Lõuna-Läänemaal toimuvate ürituste ja väljaõpete korraldamiste meeskonnas. Olles kunagi olnud kodutütar, on Triin suureks toeks paljudes kodutütarde ja noorkotkaste, samuti kaitseliidu Lihula üksikkompanii tegemistes.

Triin on super meeskonnaliige, kelle jaoks ei ole olemas võimatuid ülesandeid, vaid on ainult hiilgavad ideed. Tema kahe jalaga maa peal olek ja rahulik meel on toeks kõigile, kes teda ümbritsevad.

Triin on andnud suure panuse Lääne ringkonna üritustel, äpi „Ole valmis!” tutvustamisel ja evakuatsioonirühma käivitamisel Läänemaal, olles ise selle rühma juhi abi. Vaikne ja tagasihoidlik, kuid samas sihikindel ning tugev – selline ongi meie Triin.

Ragne Kalmet

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments