0

Vormsil hukkus liiklusõnnetuses 50aastane naine. Täiendatud kl 21.47

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Urmas Lauri foto

Pühapäeva õhtupoolikul hukkus Vormsi saarel juhtunud liiklusõnnetuses 50aastane naine.

Häirekeskus sai teate õnnetuse kohta kell 16.25. Õnnetust juhtus Suuremõisa külas Vormsi ringtee kuuendal kilomeetril. Esialgseil andmeil sõitis Hullo suunas liikunud 41aastase mehe juhitud väikebuss Ford Transit paremale teelt välja vastu puud. Õnnetuses hukkus kaasreisijana sõidukis viibinud 50aastane naine, kes suri saadud vigastustesse kohapeal.

Juhil puudus juhtimisõigus ja ta oli purjus. Juhil ja kaassõitjal olid turvavööd kinnitamata. Sõiduki rehvid vastasid nõuetele.

„Traagiline õnnetus Vormsil näitab taas, kui ohtlik on joobes peaga autorooli istumine. Enne sõitma minekut tuleb alati veenduda oma kainuses. Samuti tuleks takistada alkoholi tarvitanud sõpra või sugulast rooli istumast,“ ütles Haapsalu jaoskonna välijuht Ivar Läll.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz