Kunstikooli õpetajad tegid värviraamatu

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kunstikooli direktor Kristi Erkmann värviraamatuga. Arvo Tarmula
Kunstikooli direktor Kristi Erkmann värviraamatuga. Arvo Tarmula

Haapsalu kunstikooli õpetajad on teinud värviraamatu, mille müügist laekunud raha kasutatakse kooli hüvanguks.

Kunstikooli direktori Kristi Erkmanni sõnul joonistas iga kunstikooli õpetaja värviraamatu tarbeks kaks jõulu- ja talveteemalist pilti. „Kõik on väga isikupärased pildid, mis näitavad õpetajat ja tema stiili,” ütles Erkmann. Ta lisas, et pildid on eri raskusega ja mõeldud eri vanuses lastele.

Õpetajate pildid panid raamatuks kokku Karel Rahu ja Liis Jaaniste.

Esimest korda sai vast valminud värviraamatut osta laupäeva õhtul kunstikooli laadal, kus pakuti muudki kingikotti sobilikku: õpilaste joonistatud kaarte ja kaunistatud kinkekotte, keraamikat, küünlaid, aga ka Paula Marit Leiumaa plaat, galerii perenaise peened heegeldused, mesinikust koristaja meepurgid, Ridala osakonna õpetaja Anneli Lemberi raamatud. „Tahtsime näidata, mis õpetajad peale õpetamise veel teevad,” ütles Erkmann.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments